ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
2.450 σπουδαστές θα εισαχθούν στα ΤΕΕ ΟΑΕΔ (18/5/06)


Αθήνα 18.5.2006, 22:47
Συνολικά 2.450 μαθητές θα εισαχθούν στα ΤΕΕ Β΄ κύκλου σπουδών του ΟΑΕΔ το σχολικό έτος 2006 – 2007, υποβάλλοντας αίτηση μέχρι και 8 Σεπτεμβρίου 2006.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι ΤΕΕ Μαθητείας Α΄ κύκλου σπουδών του ΟΑΕΔ, οι απόφοιτοι ΤΕΕ Α΄ κύκλου σπουδών του ΥΠΕΠΘ ή άλλων ισοτίμων Σχολών, καθώς και οι απόφοιτοι των ΤΕΣ ή των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 576/77 και 1346/83, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο ΤΕΕ της προτίμησής τους μέχρι και 8 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών (Ιούλιος - Αύγουστος) αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από τα ΤΕΕ μόνο κατά τις ημέρες εφημερίας των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα των ΤΕΕ. Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβάλλουν πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας, καθώς και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, δηλαδή πτυχίο ΤΕΕ Μαθητείας Α΄ Κύκλου ή ΤΕΕ Α΄ Κύκλου ή Σχολών Μαθητείας των Ν. 576/77 1346/83 ή άλλων ισοτίμων Σχολών (ΤΕΣ).

Το αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης δημοσιεύεται στον δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. Σε αυτή αναγράφονται και οι ειδικότητες ανά ΤΕΕ.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved