ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Οικολόγοι Πράσινοι: Άμεση κάλυψη αναγκών στην Ειδική Αγωγή

 

Αθήνα 10.9.2013, 17:41

Άμεση κάλυψη των αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ειδική Αγωγή ζητούν με ψήφισμά τους από το υπουργείο Παιδείας οι Οικολόγοι Πράσινοι, στο πλαίσιο των εργασιών του Πανελλαδικού Συμβουλίου τους, που συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου.  

Ειδικότερα, ζητούν από το υπουργείο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη κάλυψη των αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ειδική Αγωγή και την Εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, καθώς και στη μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία από και προς τα σχολεία. Παράλληλα, εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία διότι στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά κενά τα οποία καλύφθηκαν με καθυστέρηση και μετά από κινητοποίηση των πολιτών, στην οποία συμμετείχαν και οι Οικολόγοι Πράσινοι με επιστολή τους στον υπουργό Παιδείας.

"Η Πολιτεία οφείλει να διασφαλίζει σε όλους τους πολίτες με αναπηρία και διαπιστωμένες ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved