ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μητρώο Προγραμματιστών Ανοικτού Λογισμικού δημιουργεί το υπουργείο Παιδείας

Αθήνα 25.1.2017, 23:29

Πρόσκληση για δημιουργία Μητρώου Προγραμματιστών Ανοικτού Λογισμικού αυτού και των εποπτευόμενων φορέων του, απευθύνει το υπουργείο Παιδείας.

Το υπουργείο, για την καλύτερη αξιοποίηση των υπαρχόντων πληροφοριακών συστημάτων του σε θέματα διαλειτουργικότητας, με βασικό στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων ψηφιακών υπηρεσιών σε γονείς, μαθητές, φοιτητές, επιστημονικό, εκπαιδευτικό προσωπικό και διοικητικούς υπαλλήλους, συγκρότησε και λειτουργεί ομάδα προγραμματιστών ανάπτυξης λογισμικού ανοικτού κώδικα (πληροφορίες στο http://ostmgmt.minedu.gov.gr). 

Η ομάδα προγραμματιστών λειτουργεί στο πλαίσιο της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου και συνεργάζεται με αναλυτές προγραμματιστές εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους του, καθώς και με στελέχη εποπτευόμενων φορέων του, για την υλοποίηση εφαρμογών λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Proslipsis.gr

Σκοπός του Μητρώου Προγραμματιστών Ανοικτού Λογισμικού είναι η δημιουργία και ο διαρκής εμπλουτισμός μιας βάσης δεδομένων έμπειρων προγραμματιστών, δυνητικών συνεργατών του υπουργείου και των εποπτευομένων φορέων του, ώστε:
- Ομάδες εργασίας που συστήνονται στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων, να αξιοποιούν κατά περίπτωση στελέχη με τεχνογνωσία για τον συνεργατικό σχεδιασμό και υλοποίηση έργων.
- Να διασφαλιστεί η διαρκής διαθεσιμότητα ενός ικανού αριθμού προγραμματιστών µε εξειδικευμένα προσόντα, εμπειρία και δεξιότητες, οι οποίοι θα μπορούν να συμμετέχουν στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και συντήρηση εφαρμογών ανοιχτού, στο πλαίσιο δράσεων του υπουργείου και των εποπτευομένων φορέων του.

Καλούνται, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, με εμπειρία σε έργα ανοιχτού λογισμικού, να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στο http://opengov.minedu.gov.gr/mitroo.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved