ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στη Μόσχα οι γεωπόνοι του ΑΠΘ

Αθήνα 25.4.2017, 22:23

Στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ρωσικού Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών (RUDN), θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 30 Απριλίου 2017 επίσκεψη πολυμελούς αποστολής καθηγητών και φοιτητών της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ στο Agrarian & Technology Institute του Ρωσικού Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών (RUDN) στη Μόσχα.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η υλοποίηση του προγράμματος συνεργασίας μεταξύ των δύο Σχολών και Πανεπιστημίων και ειδικότερα η συμμετοχή προπτυχιακών φοιτητών στο 4ο Συνέδριο Φοιτητών (4th  Students Conference), με θέμα «Organic Agriculture» and «Remote Sensing», και η οργάνωση του κοινού διακρατικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, μεταξύ των δύο Σχολών, το οποίο θα λειτουργεί με δύο παράλληλα Τμήματα, στην Ελλάδα και την Ρωσία. Το Πρόγραμμα αυτό προβλέπεται να αρχίσει να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο 2017.

Στη διάρκεια της επίσκεψης προβλέπεται να γίνουν σύντομες επισκέψεις σε Ρωσικά ερευνητικά εργαστήρια και Ινστιτούτα.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved