ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επιτροπή για τη χαρτογράφηση των ειδικοτήτων της Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.11.2021, 19:41

Επιτροπή για τη χαρτογράφηση των ειδικοτήτων της Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης συγκροτήθηκε με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας Γ. Βουτσινού.

Έργο της Επιτροπής είναι:
1. Η χαρτογράφηση των ειδικοτήτων που λειτουργούν στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.
2. Η καταγραφή των ειδικοτήτων της Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την έναρξη λειτουργίας των ΙΕΚ με στόχο τη διερεύνηση αντιστοιχιών, επικαλύψεων και αδυναμιών.
3. Η σύνταξη διαδικασιών για την υποστήριξη της υλοποίησης της παρ. 19 του άρθρου 34 του ν. 4763/2020 (Α’  254).

Η Επιτροπή θα λειτουργεί σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις περί συλλογικών οργάνων του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, μέχρι την περάτωση του έργου της, χωρίς αμοιβή, μέσω τηλεδιασκέψεων μία φορά ανά 10 ημέρες 13:00 - 15:00 σε σύνδεσμο που θα αποσταλεί στα μέλη της από τη γραμματέα της επιτροπής. Θα παραδώσει έκθεση αποτελεσμάτων και προτάσεις για την υλοποίηση διαδικασιών έως την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

Μέλη της Επιτροπής ορίζονται οι ακόλουθοι:
1) Αγαλοπούλου Ελένη Προϊσταμένη του Τμήματος Γ’ - Εποπτείας της Λειτουργίας Ιδιωτικών Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εποπτείας Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης 
και Διά Βίου Μάθησης.
2) Αδάμ Ευαγγελία, Προϊσταμένη του Τμήματος Γ’ - Προσωπικού και Υποστήριξης Επαγγελματικής Κατάρτισης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης.
3) Βιρβιδάκης Εμμανουήλ, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ Αμαρουσίου.
4) Θεοδώρου Ειρήνη Προϊσταμένη του Τμήματος Στ’ Εφαρμογών Γραμματειών Έρευνας και Τεχνολογίας, Νέας 
Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων.
5) Καλαθά Κυριακή, Υπάλληλος του Τμήματος Β’ - Σύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης με την Αγορά Εργασίας της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.
6) Καραβίτης Βασίλειος, Προϊστάμενος του Τμήματος 
Α’  - Οργάνωσης και Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης.
7) Μπάσδρα Παρασκευή, Προϊσταμένη του Τμήματος Πιστοποίησης Προσόντων της Διεύθυνσης Πιστοποίησης Προσόντων ΕΟΠΠΕΠ.
8) Νιτσάκης Θωμάς Προϊστάμενος του Τμήματος Α’ - Διοίκησης και Εποπτείας Δημόσιων Φορέων Ε.Ε.Κ της Διεύθυνσης Εποπτείας Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.
9) Πανταζή Αθηνά, Προϊσταμένη του Τμήματος Α’ - Τεκμηρίωσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας.
10) Σωτηροπούλου Νικολέτα, Προϊσταμένη του Τμήματος Γ’ - Επικοινωνίας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση, Διά Βίου Μάθηση και Νεολαία της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας.
11) Τσαγκατάκης Αθανάσιος, Προϊστάμενος του Τμήματος Β’ - Σύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης με την Αγορά Εργασίας της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.
12) Φλαμπούρη Φραντζέσκα, Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Νίκαιας.

Χρέη Συντονιστή θα εκτελεί ο Τσαγκατάκης Αθανάσιος, Προϊστάμενος του Τμήματος Β’ - Σύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης με την Αγορά Εργασίας της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης

Ως γραμματέας ορίζεται η Καρναβά Ελευθερία, υπάλληλος του Τμήματος Β’  - Σύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης με την Αγορά Εργασίας, της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved