ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Με 1.748 υπολογιστές εξοπλίζονται 170 σχολικά εργαστήρια (18/4/08)


Αθήνα 18.4.2008, 16:58
Σύμβαση ύψους 2.508.898,37 ευρώ για τον εξοπλισμό 170 σχολικών εργαστηρίων πληροφορικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ειδικότερα, προβλέπεται ο εξοπλισμός των εργαστηρίων με 1.748 υπολογιστές και 170 servers μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2008 ώστε με τη νέα σχολική περίοδο να είναι πλήρως λειτουργικά.

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτικών με τίτλο «Έλληνας πολίτης της Ευρώπης - Έλληνας πολίτης του κόσμου», που εγκαινίασε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, και συγκεκριμένα στην ψηφιακή σύγκλιση που επιτυγχάνεται με την καθιέρωση και την ταχεία ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η χρηματοδότηση γίνεται στο πλαίσιο του υποέργου «Προμήθεια υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισμού Εργαστηρίων πληροφορικής» του έργου «Προμήθεια Υπολογιστικού και Ειδικού Εξοπλισμού για Σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικής αγωγής και ΚΔΑΥ, ενίσχυση μαθητών ΑΜΕΑ και δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved