ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αύξηση έως 5% στα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων (26/5/08)


Αθήνα 26.5.2008, 15:40
Μέχρι και 5% ορίζεται το ποσοστό μεταβολής (Ζ) των διδάκτρων για τις άλλες τάξεις των ιδιωτικών σχολείων (πέραν της πρώτης για νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια), καθώς και για όλες τις τάξεις του λυκείου, από τη νέα σχολική περίοδο 2008 - 2009.

Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ Γ. Βλάχος, η προβλεπόμενη από τον νόμο αύξηση προέκυψε λαμβάνοντας υπ’  όψιν τη μέση μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του έτους 2007 και τη μεταβολή των αμοιβών του διδακτικού προσωπικού μεταξύ των δύο σχολικών περιόδων, όπως ορίζει ο νόμος.

Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση από τη ΓΓΕ των διδάκτρων των πρώτων τάξεων των νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων όλων των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων της χώρας, που θα ισχύσουν τη νέα σχολική περίοδο 2008 - 2009 και τα οποία με βάση διάταξη του σχετικού νόμου διαμορφώνονται ελεύθερα από τους ιδιοκτήτες (σχετικούς πίνακες δημοσιεύει η Prolsipsis σε άλλες σελίδες).

Το ποσοστό αύξησης των διδάκτρων σε 5%  προκύπτει από τον τύπο 0,35Χ + 0,65Ψ = Ζ (όπου Χ= 2,9% Και Ψ=  6,14 %), που ορίζεται από το άρθρο 11 του Ν. 3279/2004).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved