ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΑΤΑΠ (9/6/08)


Αθήνα 9.6.2008, 19:23
Υπηρεσία ανέλαβε το νεοδιορισμένο διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης), η τριετής θητεία του οποίου άρχισε από την ημερομηνία δημοσίευσης της σχετικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (30 Μαΐου 2008).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι εξής:
- Πρόεδρος: Χαραλαμπάκης Αριστοτέλης του Ιωάννη, καθηγητής του Τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης
- Α΄ Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Αθανάσιος του Ευαγγέλου, καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
- Β΄ Αντιπρόεδρος: Κορωνάκης Περικλής του Σπυρίδωνος, καθηγητής του Τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά.
- Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Χανδράκης Δημήτριος του Αιμιλίου, καθηγητής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τη Μουζάλα Ελένη του Σταύρου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
2. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Αθανασοπούλου Φωτεινή του Ιωάννη, καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Ραπτόπουλο Δημήτριο του Παναγιώτη, καθηγητή της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Ευθυμιάδης Παναγιώτης του Γεωργίου, καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Δούκα Κοσμά του Γεωργίου, καθηγητή της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
Αθανασίου Αθανάσιος του Ευαγγέλου, καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως τακτικό μέλος,με αναπληρωματικό μέλος τον Τσιχλάκη Κωνσταντίνο του Δημητρίου, καθηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
5. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Παπαβασιλείου Αθανάσιος του Γεωργίου, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τη Μαλάμου − Μήτση Βασιλική του Δημητρίου, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
6. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ − ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Αγιακλόγλου Χρήστος του Νικολάου,αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος, τον Γιαννέλη Δημήτριο, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
7. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Καλογερόπουλος Γρηγόρης του Ηλία, καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Μητσοπούλου Χριστίνα - Άννα του Δημητρίου,αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
8. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
Μπεζαντάκος Νικόλαος του Πέτρου, καθηγητής του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Καραμαλέγκου Ελένη του Μιχαήλ, καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
9. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Νικήτα Κωνσταντίνα του Σπήλιου,καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Παπαγιαννάκο Νικόλαο του Γεωργίου, καθηγητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
10. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Καρανίκας Κωνσταντίνος του Γεωργίου,καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Σφηκόπουλο Θωμά του Ομήρου, καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
11. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ – ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ
Συγκολλίτου Ευθυμία του Σπύρου, καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Ξεξάκη Νικόλαο του Γεωργίου, καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
12. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ
Κωνσταντίνος Καλαβρός του Φραγκίσκου, καθηγητής του Τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Καρύμπαλη − Τσίπτσιου Γιαννούλα του Δημητρίου,καθηγήτρια του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
13. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Κριάρη Ισμήνη του Αριστείδη,αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Αγγελίδη Εμμανουήλ του Παντελή, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
14. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Μάλλιου Παρασκευή του Κων/νου,αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Στεργιούλα Απόστολο του Θωμά, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Β. ΤΜΗΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
1. ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
15.Αδάμη − Βάρκα Αλεξάνδρα του Παντελή,καθηγήτρια του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Βασιλειάδη Σπύρο του Αχιλλέα,καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
2. ΚΛΑΔΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
16. Καλκάνη Ελένη του Κων/νου,καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Αθήνας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Παπαγεωργίου Ευάγγελο του Γεωργίου, καθηγητή του Γενικού Τμήματος Βασικών Ιατρικών Μαθημάτων του ΤΕΙ Αθήνας.
17. Πετρίδης Αγάπιος του Παναγιώτη, καθηγητή του Γενικού Τμήματος Βασικών Ιατρικών Μαθημάτων του ΤΕΙ Αθήνας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Χανιώτη Φραγκίσκο του Ιωάννη, καθηγητή του Γενικού Τμήματος Βασικών Ιατρικών Μαθημάτων ΤΕΙ Αθήνας.
3. ΚΛΑΔΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
18. Κορωνάκης Περικλής του Σπυρίδωνος,καθηγητής του Τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Μπόγλου Αναστάσιο του Κομνηνού,καθηγητή του Γενικού Τμήματος Θετικών Επιστημών του ΤΕΙ Καβάλας.
19. Λατσός Θεόδωρος του Λεωνίδα, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Λαμίας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Λόκκα Φιλόθεο του Γεωργίου, καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής του ΤΕΙ Λάρισας.
20. Αλατσαθιανός Σταμάτιος του Ευριπίδη,καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Πέτσα Ελένη του Πελοπίδα,καθηγήτρια του Τμήματος Τοπογραφίας του ΤΕΙ Αθήνας.
4. ΚΛΑΔΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
21. Λάγκα Βασιλική του Θωμά, καθηγήτρια του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Σινάνη Κωνσταντίνο του Νικολάου, καθηγητή του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Κρήτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved