ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απονεμήθηκαν τα πτυχία "Diploma in Taxation" των ΑLBA - Ernst & Young 19/12/08


Αθήνα 19.12.2008, 09:34
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School η απονομή των πτυχίων της πρώτης επιτυχημένης σειράς του προγράμματος "ALBA - Ernst & Young Postgraduate Professional Diploma in Taxation".

Μετά την απονομή των πτυχίων ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο με τη συμμετοχή και των σπουδαστών της 2ης σειράς, που έχει ήδη ξεκινήσει.

Κατά το χαιρετισμό του προς τους αποφοίτους, ο Καθηγητής Νικόλαος Γ. Τραυλός, Πρύτανης του ALBA Graduate Business School, δήλωσε ότι "Το πρόγραμμα είναι άλλη μία απόδειξη της δέσμευσης του ALBA για ποιότητα και προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών εκπαίδευσης στην επιχειρηματική κοινότητα". Από την πλευρά της η Μαίρη Καραγιάννη - Μιχαλοπούλου, Tax Partner της Ernst & Young, αναφέρθηκε στους βασικούς στόχους του προγράμματος, που είναι η διάχυση της γνώσης, η γνωριμία των συμμετεχόντων με την μεθοδολογία της Ernst & Young και η δικτύωση μεταξύ τους.

Παρόντες τόσο στην τελετή αποφοίτησης όσο και στη δεξίωση ήταν και οι εισηγητές του προγράμματος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους απόφοιτους και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved