ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παλαιότερα Σεμινάρια Επιστροφή    
Σεμινάριο: Στιχουργική (Βόλος)

 

Αθήνα 14.5.2010, 22:24

Το Ωδείο Φουντούλη στο Βόλο διοργανώνει στις 9 - 11 Ιουλίου 2010
Σεμινάριο - Εργαστήρι Στιχουργικής με εισηγητή το Νίκο Πολύζο (Δάσκαλος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημιουργική Γραφή - Στιχουργός).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσα από σύντομες θεωρητικές προσεγγίσεις, παραδείγματα εφαρμογής με ακροάσεις  τραγουδιών και μελέτη στίχων, και κυρίως μέσα από την ενεργό εμπλοκή των συμμετεχόντων με τη συγγραφή των δικών τους στίχων. Απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο και σε όλους όσους θα επιθυμούσαν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με δημιουργική απασχόληση.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου και σε εύλογο χρονικό διάστημα ο κάθε συμμετέχων μπορεί να αποστείλει στίχους του. Ειδική επιτροπή θα επιλέξει τους τρεις καλύτερους ποιητές, οι οποίοι θα μελοποιηθούν. Το πρώτο τραγούδι θα συμπεριληφθεί σε μελλοντική  δισκογραφική δουλειά του Νίκου Πολύζου (αναμενόμενη κυκλοφορία το αργότερο ως το Δεκέμβριο του 2010), ενώ το δεύτερο και το τρίτο θα σταλούν στους βραβευμένους με μορφή demo.Στο τέλος του Σεμιναρίου θα απονεμηθεί Βεβαίωση Σπουδών σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό (θέσεις πολύ περιορισμένες). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-39930, καθημερινά 6:30 - 8:30 μ.μ., e-mail: info@foudoulis.gr.

Λόγω της βιωματικής μορφής του σεμιναρίου, ο ανώτατος αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται στους 25.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved