ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παλαιότερα Σεμινάρια Επιστροφή    
Σεμινάριο: Εκτιμητική ακινήτων

 

Αθήνα 19.5.2010, 15:23

Tο ALBA Graduate Business School ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου Διπλώματος στην Εκτιμητική Ακινήτων σε συνεργασία με το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ).

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη σχετική κοινοτική οδηγία και τα εκπαιδευτικά πρότυπα MER της TEGoVA με σκοπό τη μετάδοση και προαγωγή της γνώσης στην ελληνική κτηματαγορά σε τρία επίπεδα (τρεις κύκλοι σεμιναρίων): Βασικές Έννοιες και Ελληνική Κτηματαγορά, Τεχνική Κατάρτιση και Μέθοδοι Εκτιμήσεων. Οι διδάσκοντες στο πρόγραμμα είναι κορυφαία στελέχη του ΣΟΕ με πολυετή εμπειρία στην εκτιμητική ακινήτων και άυλων περιουσιακών στοιχείων, καθώς και Καθηγητές του ALBA με μακρά πορεία στη διδασκαλία και την ακαδημαϊκή έρευνα.

Το πρόγραμμα σπουδών, διάρκειας 120 ωρών, διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα και είναι συνδυασμός μαθημάτων και σεμιναρίων που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο (10.00-18.00).  Η πρώτη σειρά του προγράμματος ξεκινά στις 5 Ιουνίου 2010, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 25 Μαΐου 2010.

Το Δίπλωμα στην Εκτιμητική Ακινήτων απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ και Κολεγίων διαφόρων ειδικοτήτων με εργασιακή προϋπηρεσία, οι οποίοι ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο των ακινήτων και των εκτιμήσεων ακινήτων. Οι απόφοιτοι του διπλώματος θα μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία πιστοποίησης εκτιμητή όπως αυτή προβλέπεται από τον ελληνικό φορέα πιστοποίησης για να αποκτήσουν το REV (Recognized European Valuer).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίπλωμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Νατάσα Μιτόγλου, τηλ: 210 8964531-8, e-mail: exed@alba.edu.gr ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved