ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παλαιότερα Σεμινάρια Επιστροφή    
Σεμινάρια ΑLBA: "Διαχειριστείτε σωστά τα χρήματά σας" και "Οικογενειακή επιχείρηση"

 

Αθήνα 1.7.2010, 11:42

«Διαχειριστείτε Σωστά τα Χρήματά σας» και «Οικογενειακή Επιχείρηση» είναι τα θέματα δύο σεμιναρίων που διοργανώνει το ALBA Graduate Business School την περίοδο Ιουνίου - Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Αθηνάς και Άρεως 2Α).

Το σεμινάριο «Διαχειριστείτε Σωστά τα Χρήματά σας» είναι διάρκειας 16 ωρών, θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, με εισηγητή το Δρ. Στέφανο Ζάρκο, Επίκουρο Καθηγητή Χρηματοοικονομικής στο ALBA.

Το σεμινάριο «Οικογενειακή Επιχείρηση» είναι διάρκειας 20 ωρών και θα διεξαχθεί στις 8 - 15 Ιουλίου, με εισηγητές Καθηγητές του ALBA.

Tα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα και θα αναπτύξουν θέματα που άπτονται της διοίκησης των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια και τα κόστη συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Executive Development, τηλ.: 210-8964531-8, e-mail: exed@alba.edu.gr, ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/executive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved