ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παλαιότερα Σεμινάρια Επιστροφή    
Μετεκπαίδευση στη συμβουλευτική σχέσεων - ζευγαριών (3/9/08)


Αθήνα 3.9.2008, 16:45
Kύκλο πιστοποιημένης μετεκπαίδευσης στη συμβουλευτική Σχέσεων -Ζευγαριών με τίτλο "Δημιουργώντας υγιείς και ισότιμες σχέσεις" ξεκινάει το THACE.

Στη σύγχρονη εποχή όλοι συζητούν για την κρίση στις σχέσεις των ζευγαριών. Οι προσωπικές μας σχέσεις επηρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής μας. Η Συμβουλευτική Σχέσεων - Ζευγαριών μας βοηθά να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες μιας σχέσης, ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι και λειτουργικοί μέσα σε αμοιβαία ικανοποιητικές σχέσεις.

Το πρόγραμμα που παρέχεται στο THACE προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται τόσο για τη βελτίωση των δικών τους σχέσεων όσο και για την παροχή συμβουλευτικής σε θέματα σχέσεων. Αναπτύσσει και οριοθετεί την επαγγελματική πρακτική ατόμων που εργάζονται με ζευγάρια και οικογένειες. 

Αναλύονται θέματα όπως τα προβλήματα επικοινωνίας και οι συγκρούσεις, ζήλια και απιστία, συγκατοίκηση - γάμος - χωρισμός, σχέσεις του ζευγαριού με τρίτους (ευρύτερη οικογένεια, φίλοι), η ερωτική ζωή, σχέσεις με και χωρίς παιδιά, οικονομικά και εργασιακά προβλήματα κ.λπ. Έμφαση δίνεται στους πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης, στην ανάλυση πραγματικών περιστατικών, αλλά και στις εμπειρίες ζωής των συμμετεχόντων.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί επαγγελµατίες ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι), εργαζόµενοι στο χώρο της κοινότητας (ιατροί, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, ειδικοί παιδαγωγοί, κοινωνικοί λειτουργοί, ιερείς), εκπαιδευτικοί κάθε βαθµίδας, φοιτητές και πτυχιούχοι κοινωνικών, ανθρωπιστικών επιστηµών και επιστηµών της υγείας, ενήλικες που επιθυµούν να αναλύσουν και να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών οι συμμετέχοντες αποκτούν το  BTEC Professional Certificate in Relationship Counselling από το EDEXCEL (UK).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχει το ΤΗΑCE: Σόλωνος 108, Αθήνα, 10681, τηλ.: 210-3801069,  www.thace.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved