ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παλαιότερα Σεμινάρια Επιστροφή    
Σεμινάριο κατασκευής βιτρίνας (14/10/08)


Αθήνα 14.10.2008, 2056
Με την υποστήριξη του τομέα Art and Design, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο Κατασκευής Βιτρίνας, διάρκειας 20 ωρών.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση βασικών αρχών σχεδίασης, οργάνωσης και στησίματος decor πραγματικών διαστάσεων για βιτρίνα εμπορικού καταστήματος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διακοσμητές, ενδυματολόγους, σχεδιαστές αλλά και για εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, καθώς και σε υπαλλήλους εμπορικών καταστημάτων. Επίσης σε φοιτητές αντίστοιχων σχολών που επιθυμούν εξειδίκευση στην τεχνική κατασκευής βιτρίνας, σε σπουδαστές και αποφοίτους ΙΕΚ ειδικότητας διακοσμητή, στελέχη marketing  και γενικότερα σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την κατασκευή βιτρίνας.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν:
α. Επίσκεψη σε καταστήματα Πώλησης ειδών διακόσμησης – Decor,
β. Θεωρία: Φωτισμός, Χρυσή τομή, Σκίτσο προοπτικού,
γ. Σκίτσο Προοπτικού - Ιδέες, προτάσεις,
δ. Κολλάζ προτάσεων υπό κλίμακα,
ε. Κολλάζ προτάσεων υπό κλίμακα ή μικρές μακέτες,
στ. Κατασκευή Decor πραγματικών διαστάσεων,
ζ. Στήσιμο Βιτρίνας - Φωτογράφηση.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 20 ώρες και περιλαμβάνει επτά εκπαιδευτικές συναντήσεις διάρκειας 3 ωρών. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης, δυνατότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών σε ΚΜ και συμμετοχής  στην ετήσια έκθεση του Τομέα Εφαρμοσμένων και Καλών Τεχνών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο έχουν δυνατότητα συνέχισης στον β’ κύκλο advanced σεμιναρίου για τη Διακόσμηση Βιτρίνας. Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα. τηλ.: 210-3824411, 210-3800300, www.iekdomi.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved