ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παλαιότερα Σεμινάρια Επιστροφή    
Σεμινάριο Professional Bartending από το ΙΕΚ ΔΟΜΗ και την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος (30/10/08)


Αθήνα 30.10.2008, 18:16
Σεμινάριο για επαγγελματίες Bartender, διάρκειας 120 ωρών, διοργανώνει η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν εργαστήρια και  θεωρία και εμπλουτίζονται με επιπλέον θεματικές ενότητες σε ό,τι αφορά την εργασία του Barista, το Late Art και το Flair Tending.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ή Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος, διαθέτει εκπαιδευτές που διδάσκουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για μπάρμεν της Διεθνούς Ένωσης Μπάρμεν και ότι το σεμινάριο είναι εναρμονισμένο με τα πρότυπα και τις αρχές της Ι.B.A. (International Bartenders Association).

Οι επιμέρους θεματικές ενότητες  του σεμιναρίου περιλαμβάνουν τα εξής: τις γενικές αρχές λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, θέματα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, ο ρόλος του bartender και οι κοινωνικές δεξιότητες του επαγγέλματος, η οργάνωση της εργασίας και ο εξοπλισμός του bar, η αρχιτεκτονική, τα είδη και η διοίκηση του bar, η τεχνική της κοστολόγησης, κι ακόμη  ποτογνωσία, γλωσσάρι, cocktails,  αρχές ποιοτικής εξυπηρέτησης και τεχνικές προώθησης στην αγορά του bar και των ποτών.

To σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σχολών, σε αποφοίτους και φοιτητές ΙΕΚ συναφών ειδικοτήτων,  σε εργαζόμενους στον κλάδο καθώς και σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ως Μπάρμεν.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, σε όλους τους συμμετέχοντες  χορηγείται  επίσημη βεβαίωση της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα Studio’s του Ομίλου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι, ο κος Δημήτρης Ζάππας έμπειρος και διεθνώς καταξιωμένος επαγγελματίες Bartender, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης και αξιολογητής σε διεθνείς διαγωνισμούς cocktails.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί στις 15  Νοεμβρίου 2008. 

Πληροφορίες παρέχει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Σόλωνος 108, Αθήνα. τηλ.: 210-33387200, 210-3387190, υπεύθυνος κ. Ν. Στεφόπουλος, e-mail:stefnikos@yahoo.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved