ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Άλλες Ρυθμίσεις Επιστροφή    
To σχέδιο νόμου του νέου Κώδικα Υπαλλήλων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α’ βαθμού (δήμων και κοινοτήτων) (21/6/07)
 


Αθήνα 21.6.2007, 21:24
To σχέδιο νόμου του νέου Κώδικα Υπαλλήλων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α’ βαθμού (δήμων και κοινοτήτων), που αυτή την περίοδο ελέγχεται από τις επιτροπές της Βουλής προκειμένου να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση, παρουσιάζει παρακάτω η Proslipsis.
 
Πρόκειται για τον τέταρτο κατά σειρά Κώδικα από τη σύσταση των ΟΤΑ. Προηγήθηκαν ο ν. 4548/1930 «περί καταστάσεως των δημοτικών υπαλλήλων», ο ν. 1726/1951 «Κώδιξ Καταστάσεως Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» και ο ν. 1188/1981 «Περί κυρώσεως του Κώδικος περί καταστάσεως προσωπικού οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης», ο οποίος ισχύει, με αλλεπάλληλες τροποποιήσεις, ως σήμερα.

Το σχέδιο του νέου Κώδικα ολοκληρώθηκε με συναινετικές, στη συντριπτική πλειοψηφία των διατάξεων, διαδικασίες και ύστερα από μία γόνιμη συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και την ΚΕΔΚΕ. Απότελείται από δύο μέρη, τα οποία υποδιαιρούνται σε κεφάλαια που περιλαμβάνουν συνολικά 232 άρθρα.

Σημειώνεται ότι η Proslipsis παρουσίασε πρόσφατα τις σημαντικότερες ρυθμίσεις και καινοτομίες του νέου Κώδικα. Για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα, πατήστε εδώ.

* Στα συνημμένα θα βρείτε το σχέδιο νόμου του νέου Κώδικα Υπαλλήλων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α’ βαθμού (δήμων και κοινοτήτων), καθώς και την αιτιολογική έκθεση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το σχέδιο του νέου Κώδικα Υπαλλήλων ΟΤΑ (αρχείο pdf 623 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved