ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υπουργικές Αποφάσεις Επιστροφή    
Επαγγελματικά δικαιώματα για τεχνικούς ΤV - cinema (31/10/05)
 


Aθήνα 31.10.2005, 11:35
Το καθεστώς αδειοδότησης και μια σειρά άλλα επαγγελματικά θέματα που αφορούν τους ασκούντες το επάγγελμα του τεχνικού της βιομηχανίας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ρυθμίζει με απόφασή του το υπουργείο Πολιτισμού, που παρουσιάζει στο συνημμένο αρχείο η prolsipsis.

Η ίδια απόφαση προβλέπει την δημιουργία από τη Διεύθυνση Κινηματογράφου & Οπτικοακουστικών Μέσων του υπουργείου μητρώου αδειών άσκησης του επαγγέλματος, στο οποίο θα καταγράφονται κατά αύξοντα αριθμό όλες οι άδειες και θα καταχωρούνται οι θεωρήσεις, οι ανακλήσεις ή οι τυχόν ποινές που έχουν επιβληθεί. Ο αριθμός του μητρώου θα αποτελεί και τον αριθμό της άδειας.

Για απόκτηση άδειας οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε γραπτή και προφορική εξέταση, ενώπιον της προβλεπόμενης από το νόμο επιτροπής χορήγησης αδειών, σε θέματα σχετικά με τα καθήκοντα της ειδικότητά τους, ενώ για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις υποβάλλουν:
1. Αίτηση
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
3. Παράβολο Δημοσίου των έξι ευρώ.
4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του αποδεικτικού σπουδών.
5. Βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον εργοδότη. Σε περίπτωση αδυναμίας ή άρνησης του εργοδότη να χορηγήσει τη σχετική βεβαίωση, η επιτροπή μπορεί να κάνει δεκτό κάθε άλλο αποδεικτικό στοιχείο.
6. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων ΙΚΑ ή πιστοποιητικό ΙΚΑ που αποδεικνύει το χρόνο ασφάλισης.
7. Τρεις πρόσφατες φωτογραφίες.
Η αρμόδια από το επιτροπή, προς διακρίβωση της συνδρομής των προϋποθέσεων για τη χορήγηση της άδειας, μπορεί να ζητήσει συμπληρωματικά και κάθε άλλο απαραίτητο κατά την κρίση της στοιχείο.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση για τεχνικούς κινηματογράφου - ΤV (pdf 119 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved