ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 



 
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Μελέτη για το επάγγελμα του Οικονομολόγου

 

Αθήνα 15.7.2013, 23:14

Μελέτη για την προοπτική του επαγγέλματος του οικονομολόγου στην Ελλάδα και το ρόλο του στην έξοδο από την κρίση, που εκπόνησε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 16 Ιουλίου, στις 12:30 στη Στοά του Βιβλίου.

Σκοπός της μελέτης είναι η διερεύνηση των επιπτώσεων που η οικονομική κρίση επιφέρει στο επάγγελμα του οικονομολόγου, αλλά και οι προοπτικές για την υπέρβαση της.

Μεταξύ άλλων, η μελέτη παρουσιάζει τις ειδικότητες και τις ειδικεύσεις του οικονομικού επαγγέλματος που προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης, καθώς και συγκεκριμένες δράσεις που μπορεί να αναλάβει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια μακροπρόθεσμης και ποιοτικής ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας και στην προετοιμασία των μελών του ώστε  να ανταποκριθούν με επιτυχία στις  νέες συνθήκες της μετά την κρίση εποχής.

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved