ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.10.2014, 13:46

Εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ).

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από τις 11 έως και τις 13 Νοεμβρίου 2014 στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (πρώην ΤΥΠΑ) στην Πανεπιστημιούπολη (Ιλίσια) και απευθύνονται σε εργαζόμενους φοιτητές και αποφοίτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ή άλλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας και επιδιώκουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές δεξιότητές τους.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο, όπως και στις λοιπές δράσεις του Γραφείου Διασύνδεσης του ΕΚΠΑ και στις υπηρεσίες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ είναι δωρεάν. 
 
Οι αιτήσεις - δηλώσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση pkakaro[at]di.uoa.gr, ως επισυναπτόμενα αρχεία, μέχρι τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα χρειάζεται οπωσδήποτε να φέρουν σχετικό τίτλο, ώστε να μην απορρίπτονται ως ενοχλητική αλληλογραφία. 

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει μέχρι δύο εργαστήρια. Προτείνεται να δηλώνονται έως τρεις τίτλοι, ανάλογα με τη σειρά προτίμησης.

Όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014.

Πληροφορίες παρέχει η Εύη Κακαρούχα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, τηλ.: 210-7275220 - 5234, e-mail: pkakaro@di.uoa.gr.


ΠΙΝΑΚΑΣ
Το πρόγραμμα των εργαστηρίων

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α: Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 (10:00-12:00)
Τίτλος: «Ανάπτυξη ικανότητας επικοινωνίας στον χώρο εργασίας»
Στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της αυτοαντίληψης στην επικοινωνία και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Β:  Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 (12:00-14:00)
Τίτλος: «Αποτελεσματική διαχείριση χρόνου στον χώρο εργασίας»
Στοχεύει στην ενίσχυση της δεξιότητας διαχείρισης του εργασιακού χρόνου με την εκμάθηση τεχνικών αξιοποίησης χρόνου, όπως είναι η  ιεράρχηση αναγκών,  η εκχώρηση αρμοδιοτήτων και η υλοποίηση επιτυχών συναντήσεων προσωπικού.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Γ: Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 (10:00-12:00)
Τίτλος: «Διαχείριση εργασιακού άγχους»
Στοχεύει στην αναγνώριση, αποδοχή και αντιμετώπιση των καταστάσεων που προκαλούν στρες στην εργασία μας. Συζητούνται τεχνικές διαχείρισης άγχους, μύθοι και αλήθειες. 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ: Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 (12:00-14:00)
Τίτλος: «Διαχείριση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας»
Στοχεύει στην αναγνώριση του οργανωσιακού φαινομένου της σύγκρουσης στην ομάδα και στην ενίσχυση της ικανότητας επίλυσης διαφωνιών, μέσα από την εκμάθηση στρατηγικών/τεχνικών αντιμετώπισης των συγκρούσεων. 
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ε: Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 (10:00-12:00)
Τίτλος: «Ικανότητα λήψης επαγγελματικών αποφάσεων» 
Στοχεύει στην ανάδειξη ζητημάτων ανάπτυξης της σταδιοδρομίας, όπως η επαγγελματική αναποφασιστικότητα και οι δυσκολίες επαγγελματικής επιλογής, και στην ενίσχυση της ικανότητας λήψης αποφάσεων.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Στ: Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 (12:00-14:00)
Τίτλος: «Διαχείριση αλλαγών στο εργασιακό περιβάλλον»
Στοχεύει στην ανάδειξη των στάσεων-συμπεριφορών αντίδρασης των εργαζομένων σε επικείμενη εισαγωγή αλλαγών στον οργανισμό και την ενίσχυση της ικανότητας προσαρμογής με την εκμάθηση τεχνικών διαχείρισης της αλλαγής στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο συντονισμός των εργαστηρίων θα γίνει από τη Σύμβουλο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, κα Άννα Ταλιαδώρου, Οργανωτική Ψυχολόγο.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved