ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Πρόσκληση προς αποκλειστικούς Νοσοκόμους

Proslipsis.gr | Αθήνα 14.11.2014, 1:02

Πρόσκληση προς αποκλειστικούς και αποκλειστικές Νοσοκόμους για εγγραφή στους σχετικούς καταλόγους απευθύνει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής.

Ειδικότερα:
1. Για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής από 27 Νοεμβρίου 2014 έως 27 Ιανουαρίου 2015 για όσους δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο.
2. Για την υποβολή αίτησης εγγραφής στους ονομαστικούς καταλόγους Αποκλειστικών Νοσοκόμων για το έτος 2015, από 27 Νοεμβρίου 2014 έως 27 Ιανουαρίου 2015 για αυτούς που είναι  ήδη εγγεγραμμένοι στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων. 

Εγγραφή στο Μητρώο
Όσοι ενδιαφέρονται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς των νοσοκομείων ή ιδιωτικών κλινικών της περιφέρειας ως αποκλειστικοί νοσοκόμοι και νοσοκόμες, πρέπει να εγγραφούν και να καταχωρηθούν στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων που τηρείται στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, υποβάλλοντας αίτηση (η οποία θα χορηγείται από την υπηρεσία μας) με φωτογραφία του ενδιαφερομένου, από 27 Νοεμβρίου 2014 έως 27 Ιανουαρίου 2015. Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από τα εξής δικαιολογητικά:
1. Βεβαίωση (πρώην άδεια) άσκησης επαγγέλματος νοσηλευτή -τριας ή βοηθού νοσηλευτή -τριας.
2. Άδεια εργασίας από το ΙΚΑ.
3. Αντίγραφο οπιουδήποτε πτυχίου ή διπλώματος ή τίτλου σπουδών κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ΔΕ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο Ιδρυμάτων και Σχολών της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της υπό 2) άδειας εργασίας. 
4. Βεβαίωση ΑΜΚΑ.
5. Αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης.
6. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν διαθέτουν ελληνική ιθαγένεια, απαιτείται να προσκομίζουν πιστοποιητικό ελληνομάθειας, τουλάχιστον για την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) Επιπέδου Α2 για ειδικούς επαγγελματικούς σκοπούς, προκειμένου να πιστοποιείται η επάρκειά τους στην  κατανόηση και τη χρήση της ελληνικής γλώσσας. 
Από την ανωτέρω υποχρέωση εξαιρούνται οι ομογενείς, κάτοχοι ειδικού δελτίου ταυτότητας   ομογενών.            
7. Απλό φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή για τους αλλοδαπούς επικυρωμένα αντίγραφα των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου και αντίγραφο της άδειας παραμονής.
8. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
9. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του  οικονομικού έτους 2014.
10. Βεβαίωση του ΙΚΑ από όπου προκύπτουν οι ημέρες εργασίες  (ένσημα) του /της απασχολούμενου/νης. 
11. Φωτοτυπία της σχετικής σελίδας του βιβλιαρίου ΙΚΑ με την ανανέωση για το  έτος 2015,  σύμφωνα με την αρ.Υ1γ/ΓΑ/οικ.35797 υ.α.(1199Β’).
12. Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Εγγραφή στους καταλόγους
Για εγγραφή στους ονομαστικούς καταλόγους για το έτος 2015, οι ενδιαφερόμενοι, ακόμα και αυτοί που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο Μητρώο, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1) Εκκαθαριστικό σημείωμα οικονομικού έτους 2014.
2) Βεβαίωση για την απόδειξη εμπειρίας (ενσήμων) των  αποκλειστικών νοσοκόμων από το ΙΚΑ.
3) Φωτοτυπία ανανέωσης βιβλιαρίου ΙΚΑ για το έτος 2015 (και  προσκόμιση αυτού).
4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, σε περίπτωση διαφοροποίησης  ή ότι άλλο άλλαξε ή  τροποποιήθηκε (πχ. άδεια παραμονής για τους αλλοδαπούς).

Επισημάνσεις
Για τα Πτυχία που προέρχονται από Ιδρύματα του Εξωτερικού απαιτείται να συνυποβάλλεται ισοτιμία και αντιστοιχία του τίτλου σπουδών τους από το (ΔΟΑΤΑΠ) ή το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ ή το πρώην ΙΤΕ. Όσα Πτυχία προέρχονται από κράτη –μέλη της ΕΕ απαιτείται αναγνώριση από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων(ΣΑΕΠ) ή το πρώην  Συμβούλιο Επαγγελματικής Αναγνώρισης Τίτλων Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΣΕΑΤΕΚ) ή ισοτιμία από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Σημειώνεται επίσης ότι οι άδειες εργασίας των αποκλειστικών νοσοκόμων που έχουν εκδοθεί πριν την 9-4-2012 και κατά την πρώτη εφαρμογή της υπ’αρ.Φ.9/1012/93 κ.υ.α.(425 Β’)και την τροποποίηση αυτής (ΦΕΚ 1944/Β/9-8-13) εξακολουθούν να ισχύουν και για τις περιπτώσεις που αφορούν δεν απαιτείται κατάθεση τίτλου σπουδών και άδειας άσκησης επαγγέλματος νοσηλευτή -τριας ή βοηθού νοσηλευτή -τριας όπως αναφέρθηκε ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στα κοινωνικά κριτήρια της υπ αριθμ. Υ4α/οικ.37804/25-4-13 Απόφασης και τροποποίησης και συμπλήρωσης του Υπουργού Υγείας (ΦΕΚ 1944/Β/9-8-13) θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved