ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Ημερίδα για την Μαθητεία και τα Γραφεία Διασύνδεσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ

Αθήνα 23.11.2015, 15:04

Ημερίδα για την παρουσίαση του θεσμού των Γραφείων Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΟΑΕΔ, διοργανώνεται την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, ώρα 12 το μεσημέρι στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7).

Τα Γραφεία Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης αποτελούν τη νέα γέφυρα συνεργασίας του Οργανισμού με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που απασχολούν εκπαιδευόμενους νέους των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ. 

Την εκδήλωση, με θέμα «Μαθητεία και Γραφεία Διασύνδεσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΟΑΕΔ με την αγορά εργασίας: ευκαιρίες και οφέλη για επιχειρήσεις και νέους», θα ανοίξει με χαιρετισμό της η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Καθ. Μαρία Καραμεσίνη.

Με την ημερίδα, που μεταξύ άλλων στοχεύει στην ανάδειξη των καλών πρακτικών συνεργασίας των κοινωνικών εταίρων και λοιπών φορέων εκπροσώπησης καθώς και των επιχειρήσεων με τη Μαθητεία, ολοκληρώνεται η εκστρατεία ενημέρωσης που υλοποίησε πανελλαδικά ο ΟΑΕΔ για τα Γραφεία Διασύνδεσης, με αντίστοιχες εκδηλώσεις στις έξι περιφερειακές διευθύνσεις του Οργανισμού, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα και Καβάλα. 

«Τα Γραφεία Διασύνδεσης ανιχνεύουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε τοπικής αγοράς εργασίας, ενημερώνουν για το θεσμό της Μαθητείας ΟΑΕΔ, αναζητούν και προσφέρουν νέες θέσεις πρακτικής άσκησης στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού και κοινωνικού τομέα της οικονομίας και παρακολουθούν την υλοποίηση των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

Το έργο «Δημιουργία Γραφείων Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με την Αγορά Εργασίας του ΟΑΕΔ» είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013» που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικών Πόρων.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved