ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Εργαστήρια συμβουλευτικής και πληροφόρησης ανέργων στη Θεσσαλονίκη

Αθήνα 22.1.2016, 16:23

Ανοιχτά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής και πληροφόρησης για ανέργους θα υλοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης της επαγγελματικής τους πορείας, απαραίτητες στο σημερινό μεταβαλλόμενο χώρο της εργασίας. 

Οι ενότητες θα αφορούν θεματικές επαγγελματικού προσανατολισμού και τεχνικών αναζήτησης εργασίας, πληροφόρησης σε ζητήματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και εργασίας, κοινωνικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης καθώς και σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων, οι  επιμέρους θεματικές ενότητες  και η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκονται στις ιστοσελίδες του ΕΚΚΑ  http://www.ekka.org.gr και των ΕΚΠΑ http://www.ekpaine.gr.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής και πληροφόρησης είναι δωρεάν. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Σε κάθε εργαστήριο θα συμμετέχουν 15 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη αίτηση συμμετοχής έως και 28 Ιανουαρίου 2016 μέσω φαξ στο 2313-320323, ή ηλεκτρονικά στο kdbm2@thess.ekka.org.gr, ή να παραδοθεί αυτοπροσώπως στο ΚΔΒΜ2 Θεσσαλονίκης,  Δορυλαίου 34, Κάτω Τούμπα).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα,  τις προϋποθέσεις συμμετοχής κ.λ.π. θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ΚΔΒΜ2 Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2313-320320, 2313-320322. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved