ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Έλλειψη πληροφορικάριων

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.5.2017, 23:20

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ξέρετε ποιά είναι εκείνη η μοναδική ειδικότητα για την οποία οι δημόσιοι φορείς στέλνουν τις προσκλήσεις τους στην Proslipsis με την παράκληση να την δημοσιεύσουμε; Αυτή της πληροφορικής. Για τις θέσεις άλλων ειδικοτήτων σπάνια μας... ενοχλούν. Κι επειδή οι πληροφορικάριοι κάνουν τα χαρτιά τους σε πολλές διαδικασίες πρόσληψης του δημόσιου τομέα, ορισμένες φορές οι υπάλληλοι των τμημάτων προσωπικού τους τηλεφωνούν προκειμένου να τους πείσουν να προτιμήσουν τον δικό τους φορέα.

Το σύμπτωμα επιβεβαιώνει την διαπίστωση ότι υπάρχει έλλειψη πληροφορικάριων, ιδίως με πτυχίο ΑΕΙ.

Υ.Γ.: Όσο για το έτερο σύμπτωμα, γιατί, δηλαδή, δεν μας στέλνουν οι φορείς και τις άλλες προσκλήσεις τους, μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι η πολλή διαφάνεια βλάπτει την παραγωγικότητά τους!

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved