ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Επένδυση Χίλτον: Θα δημιουργήσει 700 θέσεις εργασίας

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.06.2023, 19:34 

Επτακόσιες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει η συνολικού προϋπολογισμού άνω των 275 εκατομμυρίων ευρώ (προ ΦΠΑ) επένδυση στο ξενοδοχείο Χίλτον όταν ολοκληρωθούν τα έργα ανακατασκευής, με σκοπό την δημιουργία ενός νέου προορισμού πόλης.

Στους χώρους των εργασιών της μεγαλύτερης αυτή τη στιγμή επένδυσης στην Αθήνα, που υλοποιείται από την Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ, ξεναγήθηκε σήμερα η υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ελένη Λουρή-Δενδρινού, η οποία ενημερώθηκε από τον κ. Αχιλλέα Β. Κωνσταντακόπουλο και στελέχη της εταιρείας για το σύνθετο αναπτυξιακό μοντέλο της επένδυσης που περιλαμβάνει: 
-ξενοδοχείο, για το οποίο υπάρχει συμφωνία με τη Hilton Worldwide για το luxury brand Conrad Hotels & Resorts με 280 δωμάτια και σουίτες,
-55 πολυτελείς κατοικίες, για τις οποίες υπάρχει συμφωνία επίσης με τη
Hilton Worldwide  για τα brands  Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences (τα παραπάνω brands θα αποκτήσουν για πρώτη φορά παρουσία στην Ελλάδα),
-σύγχρονη λέσχη μελών σε χώρους 5.500τ.μ.
-πολλαπλά εστιατόρια, θεματικούς εμπορικούς χώρους και εγκαταστάσεις  ψυχαγωγίας και ευεξίας.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που, βάσει του σχεδιασμού, αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2025, καθώς και για το αποτύπωμα της επένδυσης στην οικονομία (η συνολική άμεση και έμμεση συνεισφορά στην οικονομία υπολογίζεται σε 327 εκατομμύρια ευρώ κατά τα πρώτα 5 χρόνια λειτουργίας) και την απασχόληση (800 θέσεις εργασίας κατά την ανακατασκευή - υπερδιπλάσιοι απΆ ότι κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ξενοδοχείου Hilton).

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική ιδιωτική επένδυση με μεγάλη πολλαπλασιαστική αξία για την ελληνική οικονομία τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και μεσο-μακροπρόθεσμο επίπεδο. Πρόκειται για επένδυση που  αναβαθμίζει ένα από τα εμβληματικότερα κτίρια της Αθήνας, υλοποιείται μέσω της τήρησης των πιο αυστηρών προδιαγραφών και θα προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας», επισήμανε η κ. Λουρή-Δενδρινού.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved