ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Την Παρασκευή το 1ο «Open Day» Επαγγελματικής - Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα

Proslipsis.gr | Αθήνα 28.06.2023, 00:55

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης διοργανώνει το 1ο «Open Day» Επαγγελματικής - Τεχνικής Εκπαίδευσης» στην Αθήνα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού, 10553) από τις 17:00 έως τις 21:00, με στόχο να ενημερωθούν οι νέοι και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης μέσω των 50 Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, των 7 Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας και των 30 Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της ΔΥΠΑ. 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις από την Αττική που προσφέρουν θέσεις μαθητείας και πρακτικής σε υποψήφιους και νυν μαθητές των Σχολών, καθώς και θέσεις στην ανοικτή αγορά εργασίας για τους αποφοίτους σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων που διδάσκονται. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. 

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται ομιλίες με θέμα την καλλιέργεια και αναβάθμιση δεξιοτήτων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και της ενίσχυσης του θεσμού της μαθητείας μέσω επιτυχημένων συμπράξεων της ΔΥΠΑ με μεγάλες επιχειρήσεις. 

Επιπλέον, στελέχη της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους πληροφορίες για τις εκπαιδευτικές της δομές και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/1o-open-day.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε  τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved