ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Ένα συνέδριο για την κινητικότητα του εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού

Proslipsis.gr | Αθήνα 06.11.2023, 22:01

«Μένω; Φεύγω; Επιστρέφω; Κινητικότητα εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού: Προκλήσεις και ευκαιρίες για τα άτομα, την κοινωνία και την οικονομία», είναι το θέμα Συνεδρίου που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).
 
Το συνέδριο, το οποίο εντάσσεται στην πρωτοβουλία Knowledge4Policy που υλοποιεί το στρατηγικό στόχο του ΕΚΤ για την παροχή έγκριτων και «έξυπνων» στοιχείων για την άσκηση αποτελεσματικών πολιτικών, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).
 
Στόχος του συνεδρίου είναι να συζητηθούν οι μορφές και οι νέες τάσεις του φαινομένου της κινητικότητας του εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού, και να αναλυθεί το φαινόμενο προκειμένου να αναδειχθούν προκλήσεις και ευκαιρίες για την επιστημονική και ερευνητική κοινότητα, την κοινωνία και την οικονομία.
 
Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής, ερευνητικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας μας, και της Κοινωνίας των Πολιτών. Θα μπορείτε να συμμετάσχετε τόσο στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν κάθε στρογγυλό τραπέζι, όσο και στις διαδραστικές παρουσιάσεις που έχουν προγραμματιστεί.
 
Όσοι συμμετέχουν δια ζώσης θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν από κοντά και να επικοινωνήσουν με τους ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις θέσεις, τις εμπειρίες, τα δεδομένα και την τεχνογνωσία τους. Παράλληλα θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικές συνεδρίες, για την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων.
 
Περισσότερες πληροφορίες & πρόγραμμα: https://knowledge4policy.ekt.gr/conference2023.
 
Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής έως τις 6 Νοεμβρίου 2023, επιλέγοντας και αν θα παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου με φυσική παρουσία ή μέσω livestreaming.

To συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έργου "Ενίσχυση της λειτουργίας του μηχανισμού δημόσιας στατιστικής πληροφόρησης του ΕΚΤ - Ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες δεδομένων για τεκμηριωμένες δημόσιες πολιτικές" που υλοποιείται από το ΕΚΤ στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα" (ΕΣΠΑ 2014-2020) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.
 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved