ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
ΔΥΠΑ: Συμπληρώθηκαν οι 1.600 θέσεις των πρώτων εργαστηρίων συμβουλευτικής

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.11.2022, 13:59

Συμπληρώθηκαν οι 1.600 διαθέσιμες θέσεις των εργαστηρίων συμβουλευτικής που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της πρώτης εκδήλωσης «Job Ready by DYPA» της ΔΥΠΑ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21).

Όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους αλλά δεν πρόλαβαν να εγγραφούν για τα εργαστήρια, θα μπορούν να προσέρχονται από τις 11:30 έως τις 14:00 στον χώρο του «CV Corner», έχοντας μαζί τους σε έντυπη μορφή το βιογραφικό τους σημείωμα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σε συνέχεια των νέων δράσεων που αποσκοπούν στην παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών ουσιαστικής στήριξης όσων αναζητούν εργασία, η διοργάνωση των «Job Ready» έχει ως στόχο -συμφωνα με την ΔΥΠΑ- να δώσει τη δυνατότητα  σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παρακολουθήσουν εργαστήρια αναβάθμισης δεξιοτήτων στον τομέα της αναζήτησης εργασίας και της κατάλληλης προετοιμασίας για ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας από εξειδικευμένους συμβούλους της ΔΥΠΑ. 

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις από στελέχη της ΔΥΠΑ καθώς και από εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων και HR managers επιχειρήσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/more-simvoyleftiki.

Για πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφθείτε τον ιστότοπο  https://www.dypa.gov.gr.


ΠΙΝΑΚΑΣ
Οι θεματικές ενότητες

Τεχνικές αναζήτησης εργασίας 
Βελτίωση βιογραφικού
Προετοιμασία συνεντεύξεων 
Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας 
Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας
Διαμόρφωση business plan


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved