ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επαγγελματικός προσανατολισμός Επιστροφή    
Συζητήστε με τον Επίτροπο Figel’ το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Νεολαίας (30/5)


Αθήνα 30.5.2005
Την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω δορυφορικού συστήματος την συζήτηση για το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Νεολαίας του Επιτρόπου Ján Figel’ με νέους από όλη την Ευρώπη, δίνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα γίνει στις Βρυξέλλες την Τρίτη 31 Μαΐου 2005 και ώρα Ελλάδος11:30, όπου ο Ján Figel, Επίτροπος Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Πολιτισμού και Πολυγλωσσίας, θα συναντηθεί με νέους προκειμένου να συζητήσουν κατ’ αρχήν για την ανακοίνωση με θέμα: «Στο επίκεντρο οι ανησυχίες των νέων Ευρωπαίων – Εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Νεολαία και προώθηση της ενεργούς συμμετοχής» και κατά δεύτερον, για το ρόλο των νέων στη διαμόρφωση του μέλλοντός τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η συζήτηση θα αφορά θέματα όπως η ενεργός συμμετοχή, η εκπαίδευση, η κατάρτιση, η κινητικότητα, η κοινωνική ενσωμάτωση, η απασχόληση, οι εθελοντικές δραστηριότητες και η επιχειρηματικότητα, και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική, γαλλική, γερμανική και σλοβακική γλώσσα. Οι νέοι που θα συμμετάσχουν θα έχουν διαφορετικό εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο.

Όσοι νέοι, αλλά και δημοσιογράφοι, ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συζήτηση μέσω του δορυφορικού συστήματος Europe by Satellite (EbS), θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Βασ. Σοφίας 2) στις 11:30. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 210-7272.105 (κα Κουγιούφα) και 210-7272.107 (κα Παπακυριακοπούλου).

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved