ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ξεκινά η καμπάνια για τον τουρισμό

 

Αθήνα 25.5.2010, 17:23

Ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα η καμπάνια "You in Greece" για τον τουρισμό, καθώς και τα ενημερωτικά πακέτα (press kit) με πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για τον τουρισμό και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναστραφεί πλήρως το αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα και να σταματήσει η σημαντική πτώση που καταγράφεται στις κρατήσεις από συγκεκριμένες χώρες.

Ο κ. Γερουλάνος ζήτησε να υπάρξει συντονισμός δράσης όλων των δυνάμεων προκειμένου να στείλουμε θετικά μηνύματα για την Ελλάδα. Στην κατεύθυνση αυτή θα ενταθούν οι επαφές με tour operators, δημοσιογράφους σημαντικών διεθνών μέσων, ξένους ανταποκριτές, σημαντικές προσωπικότητες στο εξωτερικό και πολιτικούς ηγέτες. Επίσης, θα γίνει ειδική πρόσκληση στον απόδημο ελληνισμό προκειμένου να στηρίξει τη χώρα επιλέγοντας την Ελλάδα για διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Σημαντικός είναι ο ρόλος που θα διαδραματίσει η ΕΡΤ με τα μηνύματα που θα προβάλλει, κυρίως μέσα από τη δορυφορική τηλεόραση. Σημειώνεται ότι η ΕΡΤ έχει προσφέρει σημαντικά στις έως σήμερα κινήσεις για τη διαχείριση της κρίσης, αφού η καμπάνια You in Greece ήταν παραγωγή της ΕΡΤ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον ΕΟΤ. Επόμενος στόχος είναι να κινητοποιηθούν όλοι οι πολίτες, κυρίως όσοι απασχολούνται στο χώρο του τουρισμού, ακολουθώντας το παράδειγμα των κατοίκων της Ρόδου αλλά και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Σήμερα στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης της κρίσης στον τουρισμό, υπό τον κ. Γερουλάνο. Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Ακινήτων Γιάννης Πυργιώτης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Νικόλας Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος (ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Γιώργος Πουσσαίος βρίσκεται στη Γερμανία στο πλαίσιο επαφών με σημαντικούς παράγοντες του τουρισμού).

Σημειώνεται ότι η επιτροπή διαχείρισης της κρίσης που έχει συσταθεί, συνεδριάζει καθημερινά και ενημερώνει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, η οποία θα συνεδριάζει για αυτό το θέμα μια φορά την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved