ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΚΚΕ: Πρόταση νόμου για ανέργους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες

 

Αθήνα 27.10.2010,

Πρόταση νόμου για την λήψη άμεσων μέτρων για την ανακούφιση και την στήριξη των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών κατέθεσε το ΚΚΕ.

Μεταξύ των μέτρων για τους ανέργους περιλαμβάνονται: η χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε όλους τους ανέργους και μάλιστα στο 80% του κατώτατου μισθού, που κατά το ΚΚΕ πρέπει να είναι 1.400 ευρώ, ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους ανέργους και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτούς και τις οικογένειές τους, μειωμένα τιμολόγια ΔΕΚΟ και "πάγωμα" των τραπεζικών δανείων για όλους τους ανέργους, επιδότηση του 100% του ενοικίου των ανέργων και των οικογενειών τους.

Μερικά από τα παραπάνω μέτρα το ΚΚΕ ζητεί να ισχύσουν και για τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες, για τους οποίους ζητεί επίσης κάλυψη της δαπάνης των ασφαλιστικών τους ταμείων εξ' ολοκλήρου από τον κρατικό προϋπολογισμό.

"Το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τους εργαζόμενους και πλήττει ιδιαίτερα την νεολαία και τις γυναίκες δεν είναι ένα νέο ούτε  πρόσκαιρο και προσωρινό φαινόμενο. Είναι σύμφυτο του κοινωνικού - οικονομικού συστήματος στο οποίο ζούμε, των καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής", αναφέρει στο εισαγωγικό του σημείωμα το ΚΚΕ. "Η ανεργία αξιοποιείται για να ασκηθεί πίεση από το κεφάλαιο και την εργοδοσία στους εργαζόμενους, ώστε να προωθηθούν πρωτοφανή αντεργατικά μέτρα που από χρόνια βρίσκονται στο στόχαστρο του κεφαλαίου, όπως η κατάργηση ουσιαστικά των συλλογικών συμβάσεων και η προώθηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, για να μειωθούν ακόμα περισσότερο η τιμή της εργατικής δύναμης και οι μισθοί των εργαζομένων. Ταυτόχρονα η ανεργία αξιοποιείται για να συντηρείται ένα κλίμα τρομοκρατίας στους χώρους εργασίας, με την απειλή απόλυσης, ώστε να κάμπτονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων".

Και συνεχίζει: "Στις σημερινές συνθήκες της κρίσης που είναι κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, η ανεργία γίνεται εφιάλτης για τους εργαζόμενους. Η κρίση καταστρέφει παραγωγικές δυνάμεις και πλήττει  πριν από όλα, την κύρια παραγωγική δύναμη που είναι  η εργατική τάξη, διογκώνοντας την ανεργία. Η ανεργία αυξάνει όχι μόνον από τις απολύσεις εργαζομένων, αλλά και από την χρεοκοπία και καταστροφή των μικρομεσαίων αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων της πόλης που τροφοδοτούν τις στρατιές των ανέργων".

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση όχι μόνον δεν προσφέρουν ανακούφιση στους άνεργους, αλλά, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της ανεργίας, δίνουν ζεστό χρήμα στο κεφάλαιο και την μεγάλη εργοδοσία, επισημαίνει το ΚΚΕ. "Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί της Κυβέρνησης ότι δήθεν με το νέο μοντέλο οικονομίας θα βρουν δουλειά οι εργαζόμενοι και θα πάψουν οι επιχειρηματίες να είναι κρατικοδίαιτοι. Αυτό το μοντέλο ανάπτυξης από την μια παρέχει ζεστό χρήμα στο μεγάλο κεφάλαιο και από την άλλη φθηνή εργατική δύναμη. Αυτός ο δρόμος ακολουθήθηκε στο παρελθόν μέσα από τις λεγόμενες ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης  που εφαρμόσθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις της χώρας μας σύμφωνα και με τις αποφάσεις της ΕΕ, αλλά τα μέτρα αυτά δεν μείωσαν την ανεργία, ακόμα και στις περιόδους με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αντίθετα, με πρόσχημα την επιδότηση της εργασίας, χρησιμοποιήθηκαν για την στήριξη της εργοδοσίας και προετοίμασαν το έδαφος για την εκδήλωση της σημερινής  κρίσης".

Το ΚΚΕ προτείνει το κόστος από τα μέτρα να βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, με αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%. "Ο ισχυρισμός ότι δεν υπάρχουν χρήματα δεν ευσταθεί. Απόδειξη είναι ότι βρίσκονται χρήματα για την στήριξη των τραπεζών με δεκάδες δις ευρώ και των μεγάλων επιχειρήσεων μέσα από τα δήθεν αναπτυξιακά κίνητρα, το ΕΣΠΑ,  τις φοροελαφρύνσεις για τα «αδιανέμητα» κέρδη κ.λπ. Άλλωστε έστω και με πιο μειωμένους ρυθμούς, σε συνθήκες κρίσης, συνεχίζεται η κερδοφορία του κεφαλαίου".

Και το σχετικό σημείωμα καταλήγει: "Η ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας μπορεί να γίνει μόνον στα πλαίσια μιας άλλης οργάνωσης της κοινωνίας, όπου τα βασικά και συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής θα είναι κοινωνική ιδιοκτησία , με ολόπλευρη στήριξη των μικροπαραγωγών της πόλης και του χωριού στα πλαίσια ενός εθνικού σχεδιασμού, με κριτήριο τα συμφέροντα της χώρας και των εργαζομένων. Μόνον σε αυτές τις συνθήκες, όπου δεν θα υπάρχει το κυνήγι του καπιταλιστικού κέρδους, θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για την εξάλειψη της ανεργίας. Αυτός είναι ο δρόμος ανάπτυξης που συμφέρει την χώρα μας και τους εργαζομένους και το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανοίξει αυτή η προοπτική".

* Ακολουθεί η πρόταση νόμου.

 

Β΄ Επί των άρθρων.
Με το άρθρο 1 ορίζεται:
1. Το επίδομα ανεργίας παρέχεται σε όλους τους άνεργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και περιορισμούς της ισχύουσας σήμερα νομοθεσίας που έχουν σαν αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος των ανέργων να στερείται επιδόματος.
2. Το ύψος του μηνιαίου επιδόματος της ανεργίας καθορίζεται σε ποσοστό 80% του βασικού μισθού. Θεωρούμε ως κατώτερο βασικό μισθό που μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων τα 1.400 ευρώ που διεκδικεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, επομένως το επίδομα ανεργίας πρέπει να ανέρχεται σύμφωνα με τα παραπάνω στα 1.120 ευρώ.
Με το άρθρο 2 ορίζεται ότι Επίδομα ανεργίας δικαιούται και αυτός που αναζητεί εργασία μέσω ΟΑΕΔ και δεν βρίσκει ανάλογη με τα προσόντα του και δεν ασκεί άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.
Με το άρθρο 3 ορίζεται ότι το διάστημα της ανεργίας αναγνωρίζεται, χωρίς καμία επιβάρυνση των ανέργων, σαν συντάξιμος χρόνος.
Με το άρθρο 4 ορίζεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της ανεργίας οι άνεργοι και τα προστατευόμενα μέλη της οικογενείας τους δικαιούνται πλήρους και δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Με το άρθρο 5 ορίζεται:
1. Κατά το διάστημα της ανεργίας οι άνεργοι καταβάλλουν κατά 30% μειωμένα τα τιμολόγια της ύδρευσης, του ηλεκτρικού ρεύματος και των σταθερών τηλεφώνων.
2. Κατά το διάστημα της ανεργίας απαγορεύεται η διακοπή παροχής ύδρευσης, ηλεκτρικού ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου.
Με το άρθρο 6 ορίζεται ότι καθ όλο το διάστημα που διαρκεί η ανεργία επέρχεται αναστολή κάθε είδους υποχρέωσης που έχει αναλάβει από δάνειο ο άνεργος ως δανειολήπτης από οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση.
Επί πλέον απαγορεύεται ο ανατοκισμός και η κεφαλαιοποίηση των συμβατικών τόκων που θα γεννηθούν κατά  το πιο πάνω διάστημα της αναστολής.
 Με το άρθρο 7 ορίζεται ότι κατά το διάστημα της ανεργίας οι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του ενοικίου που καταβάλλουν για τη κύρια κατοικία αυτών και της οικογενείας τους στο 100% του ύψους του ενοικίου.
Με το άρθρο 8 ορίζεται ότι αναστέλλεται κάθε πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της κύριας και δευτερεύουσας κατοικίας που ανήκει κατά κυριότητα στον άνεργο καθ όλη την διάρκεια της ανεργίας.
Η πιο πάνω αναστολή παρέχεται για κατοικία με αντικειμενική αξία μέχρι 300.000 ευρώ ή για κατοικία με εμβαδόν μέχρι 150 τμ όταν η οικογένεια του ανέργου αποτελείται από τον ίδιο και την σύζυγο του. Τα πιο πάνω ποσά προσαυξάνονται κατά 50.000 ευρώ ως προς την αντικειμενική αξία και κατά 25 τμ κατά εμβαδόν για κάθε παιδί.
Με το άρθρο 9 καθορίζεται η έννοια του ανέργου για την εφαρμογή των διατάξεων της παρούσας πρότασης νόμου, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία, απορρίπτοντας την λογική του εργαζόμενου - απασχολήσιμου  που χαρακτηρίζει την νομοθεσία του ΟΑΕΔ  για το επίδομα ανεργίας.
Με το άρθρο 10 ορίζεται ότι:
1. Επίδομα ανεργίας δικαιούνται και όσοι αυτοαπασχολούμενοι λόγω οικονομικής δυσπραγίας αναγκάστηκαν να σταματήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, από την στιγμή της δήλωσης της διακοπής αυτής στη αρμόδια ΔΟΥ και για όσο διαρκεί η ανεργία. Το επίδομα αυτό ανέρχεται στο 80% του βασικού μισθού του ανειδίκευτου εργάτη.
2. Τα άρθρα 2, 4, 5, 6 και 7 ισχύουν και για τους αυτοαπασχολούμενους της πιο πάνω παραγράφου.
Με το άρθρο 11 ορίζεται ότι:
1. Οι αυτοαπασχολούμενοι που λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν μπόρεσαν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, συνεχίζουν να δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τόσο οι  ίδιοι όσο και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
2. Η κάλυψη της δαπάνης των ασφαλιστικών τους ταμείων βαρύνει εξολοκλήρου τον κρατικό προϋπολογισμό.
Με το άρθρο 12 ορίζεται ότι:
1. Απαγορεύεται η κατάσχεση και αναστέλλεται η αναγκαστική εκτέλεση   αγροτικής εκμετάλλευσης με αντικειμενική αξία μέχρι 300.000 για κάθε οικογένεια.
2. Οι συμβατικοί τόκοι  και οι τόκοι υπερημερίας  διαγράφονται  και αναστέλλεται κάθε είδους υποχρέωση που έχουν αναλάβει οι αγρότες για αγροτική εκμετάλλευση της παραγράφου 1 από δάνεια ως δανειολήπτες με οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση.
3. Επί πλέον απαγορεύεται ο ανατοκισμός και η κεφαλαιοποίηση των συμβατικών τόκων που θα γεννηθούν κατά το πιο πάνω διάστημα της αναστολής.
Με το άρθρο 13 ορίζεται ότι:
1. Οι αγρότες που από οικονομική δυσπραγία δεν έχουν πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές στον ΟΓΑ συνεχίζουν να δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τόσο οι ίδιο όσο και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
2. Η κάλυψη της δαπάνης των ασφαλιστικών ταμείων βαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον κρατικό προϋπολογισμό.
Με το άρθρο 14 προβλέπεται ότι καταργείται κάθε διάταξη που έρχεται σε αντίθεση με τις διατάξεις της παρούσας πρότασης.
Με το άρθρο 15 καθορίζεται ο χρόνος έναρξης ισχύος των διατάξεων της πρότασης νόμου.

Αθήνα 26 Οκτωβρίου 2010

Οι Προτείνοντες Βουλευτές

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑΝΟΣ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
 

 

 


ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ
«Άμεσα μέτρα για την προστασία των ανέργων , των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών»

Άρθρο 1ο
Οι εργαζόμενοι μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λύση της εργασιακής τους σχέσης δικαιούνται, χωρίς περαιτέρω προϋποθέσεις, επίδομα ανεργίας, το οποίο ανέρχεται μηνιαίως σε ποσοστό 80% επί του βασικού μισθού, όπως αυτός καθορίζεται από την οικεία και ισχύουσα συλλογική ρύθμιση.
Αρθρο 2ο
Επίδομα ανεργίας δικαιούται και αυτός που αναζητεί   εργασία  μέσω ΟΑΕΔ και δεν βρίσκει  ανάλογη με τα προσόντα του και δεν ασκεί άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.
Άρθρο 3ο
Το χρονικό διάστημα παραμονής στην ανεργία αναγνωρίζεται ως συντάξιμος χρόνος, χωρίς καμία επιβάρυνση των ανέργων.
Άρθρο 4ο
Κατά το διάστημα παραμονής στην ανεργία οι άνεργοι και τα μέλη των οικογενειών τους δικαιούνται δωρεάν και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  Άρθρο 5ο
Για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία οι άνεργοι καταβάλλουν κατά ποσοστό 30%  μειωμένα τα τιμολόγια της ύδρευσης, του ηλεκτρικού ρεύματος και του σταθερού τηλεφώνου.
Για όσο διαρκεί η ανεργία απαγορεύεται η διακοπή παροχής ύδρευσης, ηλεκτρικού ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου στους ανέργους.
Άρθρο 6ο 
Καθ όλο το διάστημα που διαρκεί η ανεργία επέρχεται αναστολή κάθε είδους υποχρέωσης που έχει αναλάβει από δάνειο ο άνεργος ως δανειολήπτης από οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση.
Επί πλέον απαγορεύεται ο ανατοκισμός και η κεφαλαιοποίηση των συμβατικών τόκων που θα γεννηθούν κατά  το πιο πάνω διάστημα της αναστολής.

Άρθρο 7ο
Κατά το διάστημα της ανεργίας οι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του ενοικίου που καταβάλλουν για τη κύρια κατοικία αυτών και της οικογενείας τους στο 100% του ύψους του ενοικίου.
Άρθρο 8ο 
Αναστέλλεται κάθε πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της κύριας και δευτερεύουσας κατοικίας που ανήκει κατά κυριότητα στον άνεργο, καθ’ όλη την διάρκεια της ανεργίας.
Η πιο πάνω αναστολή παρέχεται για κατοικία με αντικειμενική αξία μέχρι 300.000 ευρώ ή για κατοικία με εμβαδόν μέχρι 150 τμ όταν η οικογένεια του ανέργου αποτελείται από τον ίδιο και την σύζυγο του. Τα πιο πάνω ποσά προσαυξάνονται κατά 50.000 ευρώ ως προς την αντικειμενική αξία και κατά 25 τμ κατά εμβαδόν για κάθε παιδί.
Άρθρο 9ο
1. Για την εφαρμογή των διατάξεων της παρούσας, άνεργος θεωρείται αυτός που αναζητεί εργασία και αποδέχεται απασχόληση σε πλήρη και σταθερή εργασία που του προσφέρεται ή έστω σε  εργασία με τους ίδιους ή παρεμφερείς τουλάχιστον όρους με τους οποίους απασχολούνταν στην τελευταία απασχόληση του στον ευρύτερο επαγγελματικό κλάδο.
2. Ως εργασία στον ευρύτερο επαγγελματικό κλάδο θεωρείται εκείνη που εμπίπτει στην ομάδα επαγγελμάτων ή ειδικοτήτων ή εργασιών που ανάγονται στην τελευταία απασχόληση ή γνώση ή εμπειρία  του ανέργου.
3. Παρεμφερείς θεωρούνται οι όροι που δεν έχουν σαν αποτέλεσμα την μείωση των αποδοχών ή την χειροτέρευση των συνθηκών παροχής της εργασίας.
Άρθρο 10ο
1.Επίδομα ανεργίας δικαιούνται και όσοι αυτοαπασχολούμενοι, λόγω οικονομικής δυσπραγίας, αναγκάστηκαν να σταματήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, από την στιγμή της δήλωσης της διακοπής αυτής στη αρμόδια ΔΟΥ και για όσο διαρκεί η ανεργία. Το επίδομα αυτό ανέρχεται στο 80% του βασικού μισθού του ανειδίκευτου εργάτη.
2. Τα άρθρα 2, 4, 5,6 και 7 ισχύουν και για τους αυτοπασχολούμενους της προηγούμενης παραγράφου.
Άρθρο 11ο
1.Οι αυτοαπασχολούμενοι που λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν μπόρεσαν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στον ασφαλιστικό τους φορέα, συνεχίζουν να δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τόσο οι ίδιοι όσο και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
2. Η κάλυψη της δαπάνης των ασφαλιστικών τους ταμείων βαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον κρατικό προϋπολογισμό.
Άρθρο 12ο
1. Από την ψήφιση του παρόντος απαγορεύεται η κατάσχεση και αναστέλλεται η αναγκαστική εκτέλεση που έχει τυχόν ξεκινήσει σε βάρος αγροτικής εκμετάλλευσης με αντικειμενική αξία μέχρι 300.000 για κάθε οικογένεια.
2. Οι συμβατικοί τόκοι  και οι τόκοι υπερημερίας που έχουν γεννηθεί μέχρι την ψήφιση του παρόντος   διαγράφονται  και αναστέλλεται κάθε είδους υποχρέωση που έχουν αναλάβει οι αγρότες για αγροτική εκμετάλλευση της παραγράφου 1 από δάνεια ως δανειολήπτες  από την ψήφιση αυτού με οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση.
3. Επί πλέον απαγορεύονται  ο ανατοκισμός και η κεφαλαιοποίηση των συμβατικών τόκων που θα γεννηθούν κατά το πιο πάνω διάστημα της αναστολής.
Άρθρο 13ο
1. Οι αγρότες που από οικονομική δυσπραγία δεν έχουν πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές στον ΟΓΑ συνεχίζουν  να δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τόσο οι ίδιο όσο και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
2. Η κάλυψη της δαπάνης  των ασφαλιστικών ταμείων βαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον κρατικό προϋπολογισμό.
Άρθρο 14ο
Κάθε άλλη διάταξη που έρχεται σε αντίθεση προς τις διατάξεις του παρόντος καταργείται.
Άρθρο 15ο
Η ισχύς του παρόντος αρχίζει από την δημοσίευσή του στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, εκτός αν άλλως ορίζεται στις επί μέρους διατάξεις του.

Αθήνα 26 Οκτωβρίου 2010

Οι Προτείνοντες Βουλευτές

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ     
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑΝΟΣ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ
 ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ
 ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ
 ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved