ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
20 εταιρείες με καλό εργασιακό περιβάλλον

 

Αθήνα 6.4.2011, 01:11

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Xerox Hellas, η Ελαίς - Unilever Hellas και η Κρι Κρι - Βιομηχανία Γάλακτος είναι οι τέσσερις πρώτες από τις συνολικά είκοσι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, που ανέδειξε η έρευνα Best Workplaces 2011 του Great Place to Work® Institute Hellas.

Οι εταιρείες που διακρίθηκαν χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους: 10 εταιρείες με περισσότερους από 250 εργαζόμενους και 10 εταιρείες με 50 έως 250 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι εταιρείες που ξεχώρισαν για το 2011 είναι οι εξής:
 
Κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι
1. Αθηναϊκή Ζυθοποιία
2. Ελαίς - Unilever Hellas
3. Tasty Foods
4. Υγεία
5. Media Strom
6. Pharmathen
7. Leroy Merlin
8. Würth Hellas
9. Βιβεχρώμ
10. Accenture 

Κατηγορία  50 έως 250 εργαζόμενοι
1. Xerox Hellas
2. Κρι Κρι - Βιομηχανία Γάλακτος
3. Imperial Tobacco Hellas
4. Medtronic Hellas
5. Genesis Pharma
6. Data Communication
7. 3M
8. Μέλισσα Κίκιζας
9. Amgen Ελλάς
10. British American Tobacco Hellas

Η έρευνα Best Workplaces 2011 διεξήχθη για ένατη συνεχή χρονιά, από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School. Βασικός στόχος της έρευνας είναι να αναδείξει και να βραβεύσει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Εταιρείες, που παρά τη δύσκολη κοινωνικά και οικονομικά περίοδο την οποία διανύει η χώρα μας, έλαβαν τη σημαντική απόφαση να επενδύσουν στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους και να αποτιμήσουν τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Στην φετινή έρευνα συμμετείχαν 42 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ενώ ο αριθμός των εργαζομένων που απάντησαν στην έρευνα ανήλθε στους 7.171. Οι αριθμοί αυτοί, μπορούν αδιαμφισβήτητα να πιστοποιήσουν ότι πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται από το Great Place to Work® Institute Hellas να συμβάλει στην αλλαγή της νοοτροπίας των ελληνικών επιχειρήσεων. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι μισές περίπου από τις εταιρείες που έτρεξαν την έρευνα φέτος, συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διαδικασία, κάτι που αποδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια που γίνεται από τις επιχειρήσεις να παρέχουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Η βράβευση των 20 εταιρειών θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2011 κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης. Οι εταιρείες που διακρίνονται στη χώρα μας διαγωνίζονται στη συνέχεια με τις καλύτερες εταιρείες από άλλες χώρες της Ευρώπης για να συνταχθεί η αντίστοιχη Λίστα των καλύτερων Ευρωπαϊκών οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Μάιο στο Παρίσι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα και τα αποτελέσματα αυτής, μπορείτε να ανατρέξετε στο site του Ινστιτούτου: www.greatplacetowork.gr ή να επικοινωνήσετε με την κα Ζωή Κουρουνάκου (210-8964531, zkouroun@alba.edu.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved