ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Έγκλημα η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου

 

Αθήνα 27.6.2011, 12:22

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Οι πλέον αξιόπιστοι αναλυτές της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ο Κώστας Καζάζης, ο Πάνος Παναγιώτου και άλλοι, με αδιάσειστα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι καταστροφικό για τη χώρα μας.

Εξηγούν ότι στόχος των δανειστών μας είναι να εξοικονομήσουν χρόνο ώστε: α) Να αποφύγουν την άτακτη πτώχευση, που θα ήταν καταστροφική για τους ίδιους, β) να προλάβουν να λεηλατήσουν την κρατική περιουσία, γ) να εντάξουν το χρέος στην ευρωπαϊκή νομοθεσία υποθηκεύοντας το μέλλον των Ελλήνων για πολλές γενιές (σήμερα το 90% του χρέους υπόκειται στην ελληνική νομοθεσία και αυτό αποτελεί δυνατό διαπραγματευτικό "χαρτί" στα χέρια της κυβέρνησης) και δ) να επιβάλλουν στο κοντινό μέλλον ελεγχόμενη πτώχευση, την πλέον καταστροφική εκδοχή για την Ελλάδα.

Μάλιστα ο κ. Παναγιώτου ενισχύει τα επιχειρήματά του με στοιχεία από πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, υποδεικνύοντας παράλληλα εναλλακτικούς δρόμους για την αντιμετώπιση του χρέους.

Η ελληνική κυβέρνηση, όμως, συνεχίζοντας την ενδοτική τακτική της, δείχνει αποφασισμένη να διαπράξει το έγκλημα, υποκύπτοντας στα συμφέροντα και στον ωμό εκβιασμό των ευρωπαίων εταίρων μας, σε αντίθεση με την βούληση του ελληνικού λαού. Αντί να πει ένα ηχηρό "όχι" και να υποδείξει στους πιστωτές μας εναλλακτικά σενάρια, προετοιμάζοντας παράλληλα και τους πολίτες για την επόμενη ημέρα.

Ας ελπίσουμε ότι τούτη την ύστατη ώρα η ορθή κρίση και ο πατριωτισμός των βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης θα αποτρέψουν το έγκλημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved