ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΓΣΣΕ: Απαράδεκτη η αγωγή του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων

 

Αθήνα 13.12.2011, 17:32

Απαράδεκτη και προκλητική χαρακτηρίζει η ΓΣΕΕ την απόφαση του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων να καταθέσει αγωγή κατά του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και στον Τουρισμό, με την οποία ζητά την ακύρωση της διαιτητικής απόφασης του ΟΜΕΔ, σχετικά με τους όρους αμοιβής και εργασίας των υπαλλήλων που εργάζονται σε τουριστικά πρακτορεία και γραφεία ταξιδιών.

Οι αποφάσεις του Οργανισμού μεσολάβησης και διαιτησίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να μπαίνουν στην κρίση των δικαστηρίων, τονίζει η Ομοσπονδία και επισημαίνει ότι είναι ξεκάθαρο ότι η σχετική αγωγή του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων αλλά και η αξιοποίηση της από την εργοδοσία του καζίνου HAYAT, στοχεύει στην ακύρωση του ρόλου και του σκοπού του ΟΜΕΔ.

"Με αυτήν την τακτική είναι φανερό ότι επιχειρείται  συντονισμένα και μεθοδευμένα απ’ τους εργοδότες η κατάργηση των ΣΣΕ που τους δεσμεύουν, η τρομοκράτηση και ο εκβιασμός των διαιτητών και των μεσολαβητών, ώστε να μετατραπούν σε  εφαρμοστές των παράνομων διατάξεων της μνημονιακής νομοθεσίας για τις ΣΣΕ και κατ’επέκταση σε φερέφωνα των εργοδοτικών θέσεων,  επιδιώκοντας την επιστροφή στην αλήστου μνήμης εποχή του Ν3239/55", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει: "Η ΓΣΕΕ καλεί τις εργοδοτικές οργανώσεις και ιδιαίτερα το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων να αποσύρουν άμεσα την αγωγή κατά του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό, με την οποία επιχειρείται η ακύρωση της διαιτητικής απόφασης, να σεβαστούν και να εφαρμόσουν απολύτως τις αποφάσεις του ΟΜΕΔ".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved