ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Καλώς τα τά παιδιά (1)

 

Αθήνα 17.5.2012, 15:23

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Αντιδρώντας στα γραφόμενά μας, κατά καιρούς μας φοβέρισαν πρωτοκλασσάτοι υπουργοί, φερέφωνα υπουργών και βουλευτών (προϊστάμενοι γραφείων Τύπου), διευθυντές δημοσίων οργανισμών, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, απλοί αναγνώστες... Ακόμη και ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη διαμαρτυρήθηκε κάποτε, για να πάρει άμεση και πληρωμένη απάντηση.

Ωστόσο, κανείς από τους προαναφερθέντες δεν τόλμησε να υπερβεί τα εσκαμμένα, δηλαδή να προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον μας, πιθανότατα επειδή αναγνώρισαν το δίκιο μας ή την άδολη μαχητικότητά μας ή ίσως επειδή αντιλήφθηκαν ότι δεν έχουν να κάνουν και με εύκολο αντίπαλο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η Proslipsis στα εννέα χρόνια της λειτουργίας της δεν διαψεύσθηκε ούτε μια φορά!

Αυτό που δεν έκαναν όλοι οι παραπάνω, το κάνει κάποιος άγνωστος, ο οποίος -μέσω του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατόπιν εισαγγελικής εντολής- μας καλεί να του παραδώσουμε τα ηλεκτρονικά ίχνη επιστολογράφου μας, κάτι που αντίκειται ρητά στην δημοσιoγραφική δεοντολογία και την ελευθεροτυπία (ως γνωστόν η Proslipsis είναι μεγάλη εφημερίδα, που γράφεται από δημοσιογράφους, και όχι τυχάρπαστο site). 

Αφού... καλωσορίσουμε τους διώκτες και τους απευθύνουμε το -ρητορικό- ερώτημα "γιατί δεν απάντησαν έγκαιρα στην εν λόγω επιστολή και επέλεξαν να προσφύγουν καθυστερημένα στη δικαιοσύνη;", εφιστούμε την προσοχή σε κάθε εμπλεκόμενο με ένα τόσο λεπτό θέμα, που άπτεται της ουσίας της Δημοκρατίας.  

Υ.Γ.: Στο τίτλο βάλαμε τον αριθμό 1 επειδή -όπως όλα δείχνουν- η υπόθεση έχει μέλλον.

* Δείτε την επίμαχη επιστολή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved