ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στο υπουργείο Εργασίας η κοινωνική προστασία

 

Αθήνα 29.6.2012, 18:32

Σε επιτελικό φορέα σχεδιασμού, συντονισμού, παρακολούθησης, αξιολόγησης και εποπτείας των πολιτικών για την κοινωνική προστασία αναδεικνύεται το υπουργείο Εργασίας, με την μεταφορά σε αυτό της Γραμματείας Πρόνοιας του υπουργείο Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Εργασίας έχει την ευθύνη του συντονισμού, της παρακολούθησης και συμμετοχής σε προγράμματα (συγχρηματοδοτούμενα ή μη) που άπτονται της πρόληψης και καταπολέμησης των συνθηκών αποκλεισμού με στόχο την προώθηση της εργασιακής και κοινωνικής ένταξης και της προνοιακής στήριξης.

Τα παραπάνω τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια σύσκεψης σχετικά για τις διαδικασίες μεταφοράς της Γραμματείας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, σε εφαρμογή του ν. 4052/12 και με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέας του υπουργείου Άννας Στρατινάκη, του γενικού γραμματέα Πρόνοιας Κ. Βαλασόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Σπ. Κοκκινάκη.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι στόχος του υπουργείου είναι η διόρθωση στρεβλώσεων και η υποστήριξη των πολιτών, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της χώρας απέναντι στους εταίρους μας, χωρίς επιβάρυνση της εθνικής οικονομίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved