ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ημερίδα για το πρόγραμμα απασχόλησης ναυτικών

 

Αθήνα 23.4.2013, 23:43

Ημερίδα για την παρουσίαση του πιλοτικού προγράμματος «Νέαρχος», το οποίο απευθύνεται σε 1.000 άνεργους ναυτικούς 18 έως 29 ετών και αφορά αμοιβόμενη εργασία επί πλοίου, προκειμένου να εκπαιδευτούν και πιθανότατα να προσληφθούν, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 9:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ) ΑΕ στην Ακτή Μιαούλη 12.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων και των δυνητικά ωφελούμενων του προγράμματος, το οποίο εκπόνησαν υλοποιούν τα υπουργεία Ναυτιλίας και Αιγαίου και Εργασίας και θα υλοποιήσει το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (ΓΕΝΕ).

Το πρόγραμμα «Νέαρχος» είναι συνολικού ποσού 6.423.150 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Θα υλοποιηθεί την χρονική περίοδο 2013 - 2014 σε δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά επιδοτούμενη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση στο πλαίσιο του ναυτικού επαγγέλματος με κύκλους κατάρτισης (ύψους 6 εκατ. ευρώ) και δεύτερη αφορά επιδοτούμενη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση, έξω από το πλαίσιο του ναυτικού επαγγέλματος, με ανακατεύθυνση στην αυτοπασχόληση και στην ίδρυση νέας επιχείρησης (ύψους 4 εκατ. ευρώ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved