ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Λίγο οίκτο για τον Ευάγγελο

 

Αθήνα 12.7.2013, 14:23

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ο αρχιδιαπλεκόμενος αρχηγός του αποκόμματος ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, διαπιστώνει ότι η χώρα περνάει τον κάβο! Τι να σου κάνει ο άρρωστος, θρέφει τις φιλοδοξίες του παπαγαλίζοντας το ποίημα που του έχουν μάθει.

Μην νομίσετε ότι επειδή καβαλάει καλάμι δεν γνωρίζει πολύ καλά την τραγική κατάσταση του λαού και της χώρας και ότι δεν βλέπει τη θύελλα που φτάνει.

Έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι η Ελλάς δεν ήταν ποτέ σε χειρότερη θέση και ότι σχεδόν όλοι οι Έλληνες είναι βυθισμένοι στην απόγνωση, η οποία δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος.

Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι η πολιτική του να ζητάς ολοένα και περισσότερους φόρους, πρόστιμα, εισφορές από τα... υποζύγια, που πλέον δεν ορίζουν καν τα... πέταλά τους, δηλαδή την όποια περιουσία τους, και επιπλέον είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες ή στο κράτος, οδηγεί μόνο στα... νεκροταφεία.

Απλά ο άνθρωπος είναι παθολογική περίπτωση. Μην του θυμώνετε. Αν θέλετε δωρίστε του ένα μέρος του άχρηστου συναισθήματός σας, του οίκτου. Αυτός, ο "κομήτης χωρίς επιστροφή", σίγουρα θα το έχει ανάγκη.

Υ.Γ.: Από το χωριό μου παραγγέλνουν να γράψω ότι τόσο αυτός, όσο και ο Πάγκαλος "έκοψαν καπστράνα", όπερ μεθερμηνευόμενον εστί "λάλησαν".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved