ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ημερίδα για το θεσμό της μαθητείας
 

Αθήνα 13.2.2014, 18:2

Ημερίδα με θέμα «Ο θεσμός της Μαθητείας ως μέσο επίτευξης του ευρωπαϊκού στόχου της Εγγύησης για τη Νεολαία: Ο ρόλος και το πλαίσιο συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων» πραγματοποιείται από τον ΟΑΕΔ στο Ζάππειο Μέγαρο, αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. 

Επί του θέματος θα τοποθετηθούν -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Εργασίας Ιωάννης Βρούτσης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Εργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ανώτατοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πρόεδροι και εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Στελέχη του ΟΑΕΔ και των κοινωνικών εταίρων της χώρας, καθώς και εκπροσώποι Δημόσιων Φορέων άλλων ευρωπαϊκών κρατών – μελών της ΕΕ, θα παρουσιάσουν θέσεις και προτάσεις επί των υφιστάμενων θεσμών Μαθητείας με στόχο την περαιτέρω στήριξη και ενίσχυση της νεολαίας στην προσπάθεια εισόδου στην αγορά εργασίας. 

Στο ίδιο πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια («workshops») για το «ρόλο των εμπλεκόμενων φορέων στην υλοποίηση των προγραμμάτων Μαθητείας», καθώς και για τις «Προϋποθέσεις βελτίωσης της ποιότητας και την αύξηση των θέσεων Μαθητείας στις επιχειρήσεις».

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
To πρόγραμμα (αρχείο pdf 211 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved