ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόγραμμα για 200 πτυχιούχους ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Αθήνα 16.7.2014, 17:52

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα σύμπραξης ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με την επωνυμία «Συμμαχία για την Εργασία» και στόχο την ένταξη στην αγορά εργασίας 200 ανέργων, αποφοίτων σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ, έθεσαν σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ, οι εταιρείες ManpowerGroup και ΜΕΝΟΝ Network, και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) Praksis.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να βοηθήσει 200 νέους ανέργους, πτυχιούχους των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ να ενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας. Επιλέχθηκε πρώτο μεταξύ 53 προτάσεων που αξιολογήθηκαν και εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Pares», η οποία ενισχύει την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ δημόσιων, ιδιωτικών και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα υπηρεσιών απασχόλησης.

Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 17 μηνών και ως στόχο έχει την ομαλή και βιώσιμη μετάβαση 200 ανέργων νέων αποφοίτων των σχολών Μαθητείας (ΕΠΑΣ) στην αγορά εργασίας και την διατήρηση τουλάχιστον 60 εξΆ αυτών –για τουλάχιστον έξι μήνες– σε κανονικές, βιώσιμες και μακράς διάρκειας θέσεις εργασίας, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved