ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
2.500 αιτήσεις για τις 10 θέσεις του ΟΤΕ

Proslipsis.gr | Αθήνα 2.3.2015, 23:22

Περισσότερες από 2.500 αιτήσεις συμμετοχής υπέβαλαν μέχρι σήμερα ενδιαφέρομενοι για μία από τις δέκα θέσεις υποψηφίων στελεχών που προκήρυξε ο Όμιλος ΟΤΕ μέσω του ΟΤΕ - COSMOTE Graduate Trainee Program και ήδη 500 από αυτούς πέρασαν από τον πρώτο γύρο επιλογής. 

Στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, οι υποψήφιοι θα περάσουν προσωπικές συνεντεύξεις και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν προσωπικά από στελέχη του Ομίλου. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το τέλος Απριλίου, οπότε και θα επιλεγούν οι 10 ταλαντούχοι νέοι που θα προσληφθούν και θα εργασθούν στις κυριότερες λειτουργίες της εταιρείας για να αποτελέσουν τα στελέχη του αύριο.

Για τους συμμετέχοντες που πέρασαν από τον πρώτο γύρο επιλογής, διοργανώθηκε το ολοήμερο Career Planning Workshop, στην OTEAcademy, με συμβουλές καριέρας και βιωματικές ασκήσεις. Στο workshop συμμετείχαν πάνω από 300 υποψήφιοι αρκετοί από τους οποίους το παρακολούθησαν μέσω live streaming από το εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, παρευρέθηκε στο workshop και συνεχάρη τους συμμετέχοντες για την επιτυχία τους να ξεχωρίσουν, παρά τα αυστηρά κριτήρια. Ο κ. Τσαμάζ αναφέρθηκε στον όμιλο ΟΤΕ, ως αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας και της κοινωνίας της χώρας, έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες και έναν από τους βασικότερους επενδύτες, τονίζοντας ότι οι επενδύσεις του ομίλου αλλάζουν τη χώρα. Αναφερόμενος στους συμμετέχοντες δήλωσε: «Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και αντιμετωπίστε ακόμη και την αποτυχία ως ευκαιρία. Όποιο κι αν είναι το περιβάλλον, μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, αρκεί να το πιστέψετε. Πρέπει να έχετε όραμα και να βάλετε στόχους. Να αποφασίσετε πώς θα προχωρήσετε και να κυνηγήσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Έτσι θα πετύχετε.»

Η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ, κα Έλενα Παπαδοπούλου, αφού καλωσόρισε και συνεχάρη με τη σειρά της τους συμμετέχοντες, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εφαρμόζουμε μια πολύπλευρη στρατηγική, με τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο. Επενδύουμε στην ανανέωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των ανθρώπων μας, δίνουμε ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και προασπίζουμε την αρμονική σύνθεση. Συνθέτουμε αρμονικά τις διαφορετικές ικανότητες, κουλτούρες, ταλέντα και εμπειρίες των ανθρώπων μας, για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας. Η θετική εμπειρία του πελάτη είναι βασικός στόχος όλων των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ.»

Οι συμμετέχοντες στο Career Planning Workshop, αφού πήραν μια γεύση από την κουλτούρα και τη λειτουργία του Ομίλου ΟΤΕ, έμαθαν περισσότερα για τον εαυτό τους, προκειμένου να ερμηνεύσουν σωστά το προσωπικό τους επαγγελματικό προφίλ, ενώ ήρθαν σε επαφή και με στελέχη της εταιρείας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά παιχνίδια, συμβουλές προώθησης προσωπικών ικανοτήτων, ερωτηματολόγιο επαγγελματικού προσανατολισμού, οδηγίες συμπλήρωσης βιογραφικού, επαγγελματικής συνέντευξης, αλλά και δημιουργίας ισχυρών επαγγελματικών σχέσεων.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved