ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΓΣΕΕ: Προς 48ωρη απεργία

Αθήνα 11.4.2016, 17:05

Τη διενέργεια 48ωρης γενικής απεργίας σε χρόνο που θα καθορίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα της «κατά του Αρμαγεδώνα στο ασφαλιστικό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης δεν έχουν τελειωμό, γεγονός που για ακόμη μία φορά έγινε εμφανές, από την μεταφορά του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μία ημέρα μετά τις αργίες του Πάσχα, ώστε να προχωρήσει στο καταστροφικό της έργο, εκμεταλλευόμενη τις Άγιες Ημέρες», επισημαίνει η Συνομοσπονδία σε σχετική ανακοίνωσή της. «Για τη ΓΣΕΕ και για ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας, η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και αγώνα και όχι αργία. Γι’ αυτό θα εντάξει στη 48ωρη Γενική Απεργία, τις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς».

«Όσο οι λίστες των ανέργων αυξάνονται, όσο εξαθλιώνονται οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, ο αγώνας θα αποτελεί μονόδρομο και θα συνεχιστεί έως ότου η κυβέρνηση εγκαταλείψει τα μέτρα και τις πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Συνεδρίαση
Εν τω μεταξύ, συνεδρίασε σήμερα η Διοίκηση της ΓΣΕΕ, η οποία προέκυψε από τις εκλογές του 36ου Συνεδρίου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Προεδρείο: Πρόεδρος Παναγόπουλος Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας Κιουτσούκης Νικόλαος, Αναπληρωτής Γραμματέας Δανούσης Αθανάσιος, Γραμματέας Οργανωτικού Μουτάφης Ευάγγελος, αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Φώτης Κολεβέντης, Γραμματέας Οικονομικού Γεώργιος Γεωρακόπουλος, Αναπληρωτής Γραμματέας Οικονομικού Παναγιώτης Οφθαλμίδης.

Για το προεδρείο δεν έθεσαν  υποψηφιότητα οι παρατάξεις ΔΑΣ και ΕΑΚ, ενώ η θέση του Αναπληρωτή Προέδρου παραμένει κενή, έως ότου η ΕΑΚ λάβει τις οριστικές της αποφάσεις.

2. Εκτελεστική Επιτροπή: Παναγόπουλος Ιωάννης, Γεωργακόπουλος Γεώργιος, Δανούσης Αθανάσιος, Δημητριάδου Σταυρούλα (Λίλα). Μουτάφης Ευάγγελος, Πέρρος Γεώργιος, Ταβουλάρη Παναγιώτα (Γιώτα), Τασιούλας Ιωάννης, Κιουτσούκης Νικόλαος, Καρράς Αντώνιος, Κολεβέντης Φώτης, Βασιλόπουλος Αθανάσιος (θάνος), Φωτόπουλος Νικόλαος, Οφθαλμίδης Παναγιώτης, Λεβέντης Αθανάσιος.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα η Ολομέλεια της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, λαμβάνοντας υπόψη τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, τόσο στο ζήτημα του Εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, όσο και στο φλέγον θέμα του υπό κατάθεση ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει την Εκτελεστική Επιτροπή να καθορίσει, με βάση τις εξελίξεις, τον ακριβή χρόνο πραγματοποίησης της ήδη αποφασισμένης 48ωρης Γενικής Απεργίας . 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved