ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στη νέα Διεθνή Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία εντάσσεται η ΓΣΕΕ (30/10/2006)


Αθήνα 30.10.2006, 22:32
Μέλος και μάλιστα ιδρυτικό της νέας Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης (ITUC) γίνεται η ΓΣΣΕ, συμμετέχοντας στο ιδρυτικό συνέδριο που πραγματοποιείται στη Βιέννη της Αυστρίας από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2006.

Με το σύνθημα «να παγκοσμιοποιήσουμε την αλληλεγγύη» οι οργανώσεις ICFTU (ΔΣΕΕΣ) και WCL (ΠΣΕ) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα διεθνή συνδικαλιστική οργάνωση ενισχύοντας τη δράση και τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι θα διεκδικούν πλέον από καλύτερη θέση τα εργασιακά, οικονομικά και κοινωνικά αιτήματά τους, σε ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον που επιβάλλει την ενότητα και αλληλεγγύη των εργαζόμενων όλων των χωρών.

Στο ιδρυτικό συνέδριο της νέας Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης θα συμμετάσχουν πάνω από 150 χώρες, εκπροσωπώντας περισσότερους από 190.000.000 εργαζόμενους.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved