ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ο Κανονισμός Λειτουργίας του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.2.2019, 20:18

Τον Κανονισμό Λειτουργίας του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» στη Δυτική Αττική, συνέταξε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το Πάρκο το διαχειρίζεται ο "Φορέας Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης»", ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που έχει συσταθεί με το ν. 4414/2016 (Α΄149), έχει κοινωφελή χαρακτήρα, είναι μη κερδοσκοπικός και εποπτεύεται από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στο Φορέα Διαχείρισης έχει παραχωρηθεί το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και εκμετάλλευσης του Δημόσιου Κτήματος «Πάρκο Τρίτση» στη θέση «Πύργος Βασιλίσσης», όπως αυτό προσδιορίζεται και περιγράφεται στην από 18.3.2003 με αριθμ. Φ. 31.923 πράξη Παραχώρησης της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, καθώς και των συστατικών και παραρτημάτων αυτού. Το «Πάρκο Τρίτση» εκτείνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του στα όρια του Δήμου Ιλίου, ενώ τμήμα αυτού βρίσκεται και στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 207|2019.

* Κατεβάστε το τεύχος.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved