ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το Ίδρυμα «Μοιράζομαι» ίδρυσε η οικογένεια Σιούφα

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.4.2021, 20:28

Κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία με «Ίδρυμα Μοιράζομαι» ίδρυσε η οικογένεια του αποβιώσαντα το 2019 πρώην υπουργού και προέδρου της Βουλής Δημήτριο Σιούφα του Γεωργίου.

Σκοπός του ιδρύματος είναι η εν γένει ανθρωπιστική και επισιτιστική υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Περιφέρειας Αττικής, με τη συγκέντρωση και τη χορήγηση ειδών διατροφής και ρουχισμού.

Η ίδρυση του Σωματείου έγινε από τους: α) Γεώργιο Σιούφα του Δημητρίου, β) Μάριο Σιούφα του Δημητρίου, γ)Αικατερίνη χήρα Δημητρίου Σιούφα, δ) Στεφανία Σιούφα του Δημητρίου, ε) Ευανθία Πανέρη του Σταύρου και στ) τον ήδη αποβιώσαντα Δημήτριο Σιούφα του Γεωργίου. 

Το ίδρυμα αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, υπάγεται στην εποπτεία και τον έλεγχο των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και διέπεται από τις διατάξεις της συστατικής του πράξης, του Οργανισμού του, του ν. 4182/2013, όπως ισχύει και των διαταγμάτων που εκδόθηκαν ή θα εκδοθούν σε εκτέλεσή του.

Το Προεδρικό Διάταγμα της Ίδρυσης δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 1451|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved