ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνέντευξη Τύπου: Nησιωτικές περιοχές και στοχευμένη πολιτική συνοχής

Proslipsis.gr | Αθήνα 06.06.2022, 21:25

Ο Younous Omarjee (Αριστερά, Γαλλία) θα ενημερώσει τα ΜΜΕ για την ανάγκη στοχευμένης πολιτικής συνοχής και δράσεων για τις νησιωτικές περιοχές της ΕΕ, αύριο Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022, στις 19.00 (ώρα Ελλάδας).

Μετά την ψηφοφορία στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με την έκθεση «Νησιά και πολιτική συνοχής: τρέχουσα κατάσταση και μελλοντικές προκλήσεις», ο πρόεδρος της επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) και εισηγητής της έκθεσης Younous Omarjee (Αριστερά, Γαλλία) θα μοιραστεί τα συμπεράσματά του με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η έκθεση περιγράφει τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές περιοχές της ΕΕ και ζητά αντιστάθμιση μέσω στοχευμένης πολιτικής συνοχής, πρόσθετων κονδυλίων από τον προϋπολογισμό και μιας σειράς δράσεων για την αντιμετώπιση των αναγκών των νησιών.

Οι ευρωβουλευτές θα εξετάσουν τον φάκελο κατά τη διάρκεια της πρώτης ολομέλειας του Ιουνίου (06-09/06), προκειμένου να στηρίξουν τη δυνατότητα μιας στοχευμένης πολιτικής συνοχής της ΕΕ για τα νησιά. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Ο Younous Omarjee (Αριστερά, Γαλλία) θα εστιάσει στα κύρια συμπεράσματα, σε συνέχεια σχετικής συνάντησης εργασίας με εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων περιφερειών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την συνέντευξη μέσω του Κέντρου Πολυμέσων του ΕΚ, με διερμηνεία στα Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Ελληνικά, στην διεύθυνση https://multimedia.europarl.europa.eu/el/webstreaming/press-conference-by-younous-omarjee-chair-of-regi-on-eu-islands-and-cohesion-policy_20220607-1800-SPECIAL-PRESSER

Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά και να υποβάλουν ερωτήσεις, παρακαλούνται να συνδεθούν μέσω του προγράμματος Interactio χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://broadcaster.interactio.eu/join/66e2-hy1p-1w4u 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved