ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέο portal ΟΑΕΔ 6/9/09


Αθήνα 6.9.2009, 16:30
Το πιλοτικό νέο portal του ΟΑΕΔ (portal.oaed.gr) παρουσιάστηκε σήμερα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Μέσα από τις ιστοσελίδες του οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι εργοδότες θα μπορούν πλέον να έχουν πλήρη ενημέρωση για όλα τα προγράμματα Απασχόλησης, Κατάρτισης, Ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης, Συμβουλευτικής, Επιχειρηματικότητας, Νέων Θέσεων Εργασίας και Νέων Ελέυθερων Επαγγελματιών, καθώς και για τις παροχές, τα επιδόματα και το σύνολο των δράσεων του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, η μεγαλύτερη καινοτομία της νέας διαδικτυακής πύλης είναι η «on line υπηρεσία αυτόματης σύζευξης» της προσφοράς με τη ζήτηση προσωπικού για την κάλυψη των παρεχόμενων θέσεων εργασίας. Μέσα από αυτή τη νέα υπηρεσία, οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι μπορούν να καταχωρούν το βιογραφικό τους σημείωμα και στη συνέχεια να το αναθεωρούν, ανατρέχοντας στο σύνολο των διαθέσιμων θέσεων που έχουν καταχωρηθεί από τους εργοδότες στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ. Από την πλευρά τους, οι εργοδότες μπορούν να καταχωρούν στο portal τις θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητούν υποψηφίους, έχοντας πρόσβαση στο σύνολο των καταχωρημένων βιογραφικών, έτσι ώστε να μπορούν άμεσα να έρθουν σε απευθείας επαφή με τους αναζητούντες εργασία.

Επίσης, θα παρέχετια η υπηρεσία της «e-αίτησης». Οι άνεργοι και οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους μέσω του διαδικτύου. Μαζί με τις πληροφορίες για κάθε νέο πρόγραμμα που καταρτίζει ο Οργανισμός, οι ενδιαφερόμενοι θα βρίσκουν και την ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved