ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Η ΕΕ παρατείνει την ισχύ καταλόγων επιτυχόντων διαγωνισμών

Αθήνα 27.4.2015, 00:24

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015 η ισχύς των καταλόγων επιτυχόντων που καταρτίσθηκαν μετά τους παρακάτω γενικούς διαγωνισμούς.

- Συμβούλιο/420/AD5, ο οποίος διοργανώθηκε για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης αναπληρωτών διοικητικών υπαλλήλων στον τομέα της ασφάλειας (Ιδιαίτερο Γραφείο/Ασφάλεια: Υπηρεσία Εξωτερικής Ασφάλειας/Προστασία Αποστολών) και του οποίου η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 316 A της 13ης Δεκεμβρίου 2005.
- Συμβούλιο/421/AD5, ο οποίος διοργανώθηκε για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης αναπληρωτών διοικητικών υπαλλήλων στον τομέα της ασφάλειας (Ιδιαίτερο Γραφείο/Ασφάλεια: Υπηρεσία Εσωτερικής Προστασίας) και του οποίου η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 316 A της 13ης Δεκεμβρίου 2005.
- CONS/AD/430(δύο τύποι καθηκόντων), ο οποίος διοργανώθηκε για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης ανωτέρων διοικητικών υπαλλήλων στον τομέα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΕΠΑΑ). Ο διαγωνισμός αφορά δύο τύπους καθηκόντων στο βαθμό AD 9 (τύπος καθηκόντων 1: κύριοι στρατηγικοί σχεδιαστές για επιχειρήσεις και αποστολές διαχείρισης κρίσεων, τύπος καθηκόντων 2: κύριοι σχεδιαστές ανάπτυξης δυνατοτήτων στρατιωτικών/μη στρατιωτικών/διαστημικών) και η προκήρυξή του δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 178 A της 15ης Ιουλίου 2008.
- CONS-COMM/AD/433ο οποίος διοργανώθηκε για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης προϊσταμένων τμήματος στο βαθμό AD 12 στον τομέα της μετάφρασης, με κύρια γλώσσα τα ιρλανδικά, και του οποίου η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 99 A της 30ής Απριλίου 2009.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved