ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Επανασυστήνονται 297 καταργηθείσες θέσεις σε ασφαλιστικούς φορείς

Αθήνα 21.5.2015, 17:37

Στην επανασύσταση 297 καταργηθέντων οργανικών και προσωρινών – προσωποπαγών θέσεων μονίμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού σε τέσσερις φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, προχωρεί το υπουργείο Εργασίας, υλοποιώντας τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 4325/2015 «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις».  

Πρόκειται για θέσεις που είχαν καταργηθεί τον Σεπτέμβριο του 2013. Η επανασύσταση αφορά 180 θέσεις στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, 69 στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), 29 στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) και 19 στον Οργανισμό γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ)

«Η συγκεκριμένη ενέργεια συνιστά έμπρακτη απάντηση της κυβέρνησης  και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, στην τεράστια έλλειψη προσωπικού που εντοπίζεται στα ασφαλιστικά Ταμεία και δημιουργεί σημαντικά προβλήματα σε συνταξιούχους, σε ασφαλισμένους, αλλά  και στο ίδιο το προσωπικό των Ταμείων», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. «Αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο Εργασίας η βελτίωση της εξυπηρέτησης  συνταξιούχων και ασφαλισμένων σε όλο το εύρος των συναλλαγών τους με τους ασφαλιστικούς φορείς. Η επαρκής στελέχωση και μάλιστα με έμπειρο προσωπικό, αυτών των φορέων, είναι ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν».   


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved