ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Πού θα διοριστούν οι απόφοιτοι ΕΣΔΔ και ΕΣΤΑ (27/9/06)
 


Αθήνα 27.9.2006, 15:23
Απόφαση με την οποία ορίζονται οι υπηρεσίες που θα διοριστούν οι απόφοιτοι
της 19ης εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔ) και  της 2ης της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΣΤΑ) εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδικότερα, καθορίζονται οι θέσεις διοικητικών υπαλλήλων των υπηρεσιών οι οποίες θα διατεθούν για διορισμό σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων οι απόφοιτοι της 19ης εκπαιδευτικής σειράς των Τμημάτων Γενικής Διοίκησης, Περιφερειακής Διοίκησης, Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, Τουριστικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Κοινωνικής Διοίκησης, Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και του Τμήματος Στελεχών Επικοινωνίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.), καθώς και οι απόφοιτοι της 2ης εκπαιδευτικής σειράς των Τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης, Οικονομικής Διαχείρισης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Τ.Α.).

Σχετικό πίνακα θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.


 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πού διορίζονται οι απόφοιτοι ΕΣΔΔ και ΕΣΤΑ (αρχείο pdf 112 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved