ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Μέθοδος πολλαπλών επιλογών στο διαγωνισμό ΥΠΑ

Αθήνα 12.10.2016, 19:46

Με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών θα εξετασθούν  στο μάθημα «Λεκτικές Δεξιότητες και Κατανόηση Κειμένου» οι υποψήφιοι του επικείμενου διαγωνισμού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Α' Σταδίου, κατόπιν απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού.

Στην εξέταση θα εφαρμοστεί και αρνητική βαθμολόγηση στις εσφαλμένες απαντήσεις, δηλαδή για κάθε εσφαλμένη απάντηση θα αφαιρείται το ¼ του βαθμού της ερώτησης.

Περαιτέρω αναλυτικότερες οδηγίες θα διανεμηθούν στους εξεταζόμενους την ημέρα της εξέτασης (Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016), πριν από τη διανομή των θεμάτων.

Σωστοί αριθμοί
Από το ΑΣΕΠ διευκρινίζεται ότι τα ορθά τηλέφωνα επικοινωνίας του 7ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, εξεταστικού κέντρου στο πλαίσιο του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση θέσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Προκήρυξη 1Γ/2015, ΦΕΚ 8/29-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), είναι τα: 2310-889913 και 2310-889914. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved